- This topic has 0 odpovedí, 1 hlas, and was last updated pred 9 years, 10 months by .
Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › Macbook AIR 11, 2013 blbne WIFI
Ahojte po 10 rokoch som sa rozhodol vymenit pc za Mac, je to super zariadenie, kvalita spicka, super, ale co ho mam mesiac od vianoc, ma uz poriadne zacina vytacat WIFI.
v praci, doma, mam router v jednej miestnosti da sa povedat ze funguje vsetko ok, ale ked sa presuniem do inej staci ze su privrete dvere uz mi internet nejde ,a mac mi stale chce vytvarat diagnostiku siete,
ale je to riadna blbost lebo som len 5 metrov od routru a blbne wifi, strasne ma to vytaca lebo si clovek kupi pc za 1000 eur , a ked v praci sa posuniem do inej kancelarii stacia len 2 metre cez stenu uz mi internet nejde.
pokazde ked kliknem na ukazovat tak mi vyhladava siet aj ked som prihlaseny, a velmi ma to stve.
prosim Vas o pomoc, ci treba aktualizaciu, alebo reklamovat nb, lebo takato bnalita ale kazdodena vam to cele znechuti. dakujem
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!