Macbook 5,1 nebootuje

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook 5,1 nebootuje

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Beiju
    Účastník (Participant)

Zdravim, dnes som si chcel naindtalovat Snow Leoparda,predtym som skusil app Onyx,ta mi nasla chybu a podla instrukcii som mal ist do disk utility cez install disk a spravit repair disku. Po nom mi nahlasilo chybu a po restarte mi nesiel nabootovat startup disk. Teraz mi nejde nic. po vlozeni install disku mi nejde ani spustenir instalscie lea. nejake napady. Suri mi to trchu. Dakujem vam!

Beiju
    Účastník (Participant)

skusam safe mode cez shift. aj skusam start cez c. no po par mitsch mac vypne

Beiju
    Účastník (Participant)

naslo mi dvd a spustila sa instalacia. je mozne reintalovat lea bez straty dat? Resp bez erase disku? nejake ine napady? o tyzdem statnicujem a bez pc sa citim byt strateny. Dakujem

Beiju
    Účastník (Participant)

v disk utility najnovsie nemozem dat repair disk iba verify.
    je mozne reinstalovatblea ak mam 1,4gb volneho miesta?

Beiju
    Účastník (Participant)

po verify znovu ten error:
    first aid failed

disk utility stopped verifying „meno disku“ because the following error was encountered:

filesystem verify or repair failed

poper
    Účastník (Participant)

ak mas nejaky externy disk mimo zaruky, alebo si pozicaj nejaky sata/usb prevodnik,
    vymen HDD v nom za ten co je v macu toto prijoj na iny pocitac,
    (ak disk nepojde citat, tak obnovit data uz asi nepojde)
    najlepsie mac, prekopiruj user zlozku alebo len to co chces
    (ak mas len WIN tak budes potrebovat http://www.paragon-software.com/home/hfs-windows/)
    potom disky vrat, nainstaluj a prekopiruj si potrebne veci

Beiju
    Účastník (Participant)

Dosiahnem formatom disku aj jeho opravu? Vie mi niekto povedat? Pokial tam su nejake chybne casti,tak by som ich rad stopol,aby tam uy disk neukladal v buducnosti data. Ako na to ?
    Dakujem

Beiju
    Účastník (Participant)

dakujem poper. Tak som to aj spravil.Pripojil som externe disk cey usb,nainstaloal nan mac os, a teray si prehadyujem data. potom by som rad spravil jeho opravu/a format. Nainstaloval osx, a na hodil data z ext. disku spat.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.