Mac OS X Leopard 10.5.6 vonku!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mac OS X Leopard 10.5.6 vonku!

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 44 )
  • Autor
    renad
    Účastník (Participant)

Ja som síce predtým spomínal, že som som spokojný z poslednou aktualizáciou (čo sa wifi týka), ale aj tak ma niekedy neminie ručný reštart routera.
    Skús router reštartnúť a potom skús zapnúť wifi.

bawy
    Moderátor

skúsil som, ale vravím problém je inde, neviem prepnúť kolonku wifi off na wifi on..proste prúser :) totálny bug

renad
    Účastník (Participant)

Tak to je smola – asi sa musíš zase pracne vrátiť späť.

bawy
    Moderátor

po tomto mi nezostalo nič iné na výber len reinstall …http://a5.s3.p.quickshareit.com/files/photo02347499.jpg wifi po reinstalle fungovalo ako malo…kym som nestiahol najnovsi update…ten mi wifi znovu odrovnal…zacinam byt zufaly :/

baltazar
    Účastník (Participant)

The update ‘Mac OS X Update’ can’t be installed.

The installer could not validate the contets of the ‘MacOSXUpd 10.5.6Patch’ package.

zero0x
    Účastník (Participant)

Stiahnut este raz

baltazar
    Účastník (Participant)

iste ze stiahnut este raz, ale nevzalo mi to ani na treti krat

upravene

po stiahni zo stranky Apple v poriadku

zero0x
    Účastník (Participant)

Tak stiahni zo stranky Apple nie cez Software Update.

raul
    Moderátor

NEviete ako tento update rozsiruje moznost tlace na canon tlaciarnach?

stranger
    Účastník (Participant)

Mne to aj doteraz tlacilo stopercentne…

2bawy: jednoznacne Ti odchadza chip v airporte…. Nestava sa to casto, ale stava. Hlavne ak je neustale pretazovany. Staci, ak mas doma router pre neho(airport) nevhodne umiestneny. Najvacia prekazka je organika. Teda aj kusy nabytku.

bawy
    Moderátor

stranger, ale proste, ked to vratim na verziu 10.5.2 nema ZIADEN problem funguje 100% bezproblemov, bootcamp, bezproblémov… 10.5.6 a uz to nejde, taktiez to nejde po udate airportu 2008004.

mrzo
    Účastník (Participant)

Nebude to nejakym 3rd party softom?

bawy
    Moderátor

po troch reinstalloch tomu neverim…nechavam si zatial 10.5.2 a fakt neviem co si mam o tom myslieť..:)

durotrulo
    Účastník (Participant)

ja mam problem s majlom, neda sa mi spustit na MBP, “Quit or Quit and rebuild index” hlaska mi vyskocila, teraz sa mi nanovo importuje 12498 messages :)
    na druhom kompe po aktualizacii zatial ok, ale to som este nerestartoval Mail.

stranger
    Účastník (Participant)

bawy, kludne to moze byt aj tym, ze v 10.5.2 je driver napisany tak, ze chip v airporte huli na plne gule, v novsich verziach to mohli stiahnut napriklad z 20 dBI na 10 dBi, chip sa potom neprehrieva, zere menej baterku a vydrzi dlhsie. Skusil si premiestnit blizsie k sebe wifi router? Skus popatrat na oficialnom apple forume.

bawy
    Moderátor

stranger, to nebude tym, lebo ked je slaby signal resp, ziadny vies prepnut wifi do polohy on…aby aspon scannoval, ale mne nejde prepnut na on…stale je v OFF chapes, na apple som hladal nic som nenasiel, tak som chcel napisat, no neslo ma zaregistrovat : )

mrzo
    Účastník (Participant)

Nechape preco to nereklamujes alebo ak uz nemas zaruku nedas aspon do servisu.

bawy
    Moderátor

lebo nechcem prist o book na par tyzdnov ako mimozaruka to moze byt kludne aj viac ako 30 dni :/

bawy
    Moderátor

prišiel som na odstránenie môjh problému. Našiel som na netebalíček všetkých ovládačov pre leopard, preinštaloval som na 10.5.6 wifi kartu, a všetko šlape ako má. Ak by mal niekto záujem o link na ovládače pošlem mu ho mailom, je to na jednom warez fóre :)

renad
    Účastník (Participant)

Ak ti to pomohlo – kľudne môžeš ten link sotiť aj sem. Ak to nemá Apple v poriadku a pomohol warez, tak čo už :)
    Ak nechceš – tak mi ho soť na: [email protected]

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 44 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.