Ja som síce predtým spomínal, že som som spokojný z poslednou aktualizáciou (čo sa wifi týka), ale aj tak ma niekedy neminie ručný reštart routera.
Skús router reštartnúť a potom skús zapnúť wifi.
po tomto mi nezostalo nič iné na výber len reinstall …http://a5.s3.p.quickshareit.com/files/photo02347499.jpg wifi po reinstalle fungovalo ako malo…kym som nestiahol najnovsi update…ten mi wifi znovu odrovnal…zacinam byt zufaly :/
2bawy: jednoznacne Ti odchadza chip v airporte…. Nestava sa to casto, ale stava. Hlavne ak je neustale pretazovany. Staci, ak mas doma router pre neho(airport) nevhodne umiestneny. Najvacia prekazka je organika. Teda aj kusy nabytku.
stranger, ale proste, ked to vratim na verziu 10.5.2 nema ZIADEN problem funguje 100% bezproblemov, bootcamp, bezproblémov… 10.5.6 a uz to nejde, taktiez to nejde po udate airportu 2008004.
ja mam problem s majlom, neda sa mi spustit na MBP, “Quit or Quit and rebuild index” hlaska mi vyskocila, teraz sa mi nanovo importuje 12498 messages :)
na druhom kompe po aktualizacii zatial ok, ale to som este nerestartoval Mail.
bawy, kludne to moze byt aj tym, ze v 10.5.2 je driver napisany tak, ze chip v airporte huli na plne gule, v novsich verziach to mohli stiahnut napriklad z 20 dBI na 10 dBi, chip sa potom neprehrieva, zere menej baterku a vydrzi dlhsie. Skusil si premiestnit blizsie k sebe wifi router? Skus popatrat na oficialnom apple forume.
stranger, to nebude tym, lebo ked je slaby signal resp, ziadny vies prepnut wifi do polohy on…aby aspon scannoval, ale mne nejde prepnut na on…stale je v OFF chapes, na apple som hladal nic som nenasiel, tak som chcel napisat, no neslo ma zaregistrovat : )
prišiel som na odstránenie môjh problému. Našiel som na netebalíček všetkých ovládačov pre leopard, preinštaloval som na 10.5.6 wifi kartu, a všetko šlape ako má. Ak by mal niekto záujem o link na ovládače pošlem mu ho mailom, je to na jednom warez fóre :)
Ak ti to pomohlo – kľudne môžeš ten link sotiť aj sem. Ak to nemá Apple v poriadku a pomohol warez, tak čo už :)
Ak nechceš – tak mi ho soť na: [email protected]
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 44 )