Logitech V470 Cordless Laser Mouse – máte dakto skúsenosti?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Logitech V470 Cordless Laser Mouse – máte dakto skúsenosti?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #59005
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    Ahojte, vyberám myš k MacBooku. Trackpad je u notebookov u Apple fakt luxusná záležitosť, za použitia Smart Scroll X – http://www.marcmoini.com/sx_en.html je používanie more iPhone like. Myš mi však chýba u zložitejších operáciách v Adobe Photoshop a príležitostnom hraní. Moje požiadavky boli hlavne: bezdrotová myš, hodiaca sa s dizajnom k MacBooku. Dosť som premýšlal nad Apple Mighty mouse wireless, ale jej “geniálne” druhé tlačítko mi je pri hraní tak na 2 veci… Dnes som však natrafil na myš od Logitech – V470 Cordless Laser

    Ak má niekto s touto myšou skúsenosti, tak napíšte.

    http://www.svethardware.cz/art_doc-5E4B0ED3F672D1EEC12573A3003B5688.html

    #133042
    bawy
    Moderátor

    ja mam V450 a musim ta pred kupou upozornit, ze ju vobec nepouzivam..v MAC os X zachytava nejako zvlastne..to iste robi aj par znamym, ale iba v MAC os X…akonahle zapnem WIN ci uzbootcamp, alebo cez vmware, ide v pohode..proste akoby som ju na skle pouzival tak zvlastne seka a nechapem preco iba v MACu :(… pri beznej praci to nepocitis, no pri hrani a photoshope urcite, takze to zohladni : ) snad som ti helpol. ešte podotknem, ze vo WIN som nikdy lepsiu mys v rukach nemal..proste jedna lahoda a baterky mi vydrzali 10 mesiacov- duracell

    #133049
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    Bawy: ja som zvyknutý na kvalitného hlodavca od doby Logitech MX 510, takže na myš si potrpím. Pri bežnej práci na MacBooku nemám o myš záujem, keďže veľa vecí spravím omnoho rýchlejšie na trackpade :) Hry, Psko, to je pre myš.

    #133050
    bawy
    Moderátor

    no ved jasne, odkedy mam MBP tak mys pre mna takmer na 90% stratila uplne zmysel.. ale pytal si sa na skusenosti, a kedze tato mys sa od mojej lisi tusim iba tym, ze je bluetooth tak je mozne ze ti bude robit to co mne… ako by nevedela poriadne zaostrit, a tym padom je viac menej na MACu nepouzitelna.Vo win je kazdopadne uplne spickova.

    #133051
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    Bawy: táto myš je design for Mac, tak mi nejde do hlavy, že zrovna pre Mac by mal Logitech blbé ovládače, lebo popisovaná chyba vyzerá byť softwarovej záležitosti – ovládače. Tak neviem, recenzie na nete boli viac menej iba na widnows. Som zvedavý, či napíše niekto niečo ešte tuto. Inak som dosť potešený, že som našiel niečo, odpovedajúce mojej predstave.

    #133052
    bawy
    Moderátor

    moja je taktiez for mac, dokonca mala aj drivere specialne pre mac, aj ovladacie centrum sa mi naistalovalo do sys. preference, taktiez som ovladace preinstalovaval, ale stale to iste. len ti vravim ze tam bolo nieco nedobre, a pisalo mi to viac znamych co mali logitech, odporucam si ju najprv s macbookom vyskusat pred kupou.

    #133053
    pedro
    Účastník (Participant)

    XcoRpi – ja mam tiez velmi podobnu logitech – (musim pozriet presny typ doma), ale je tiez notebookova a BT- a ide mi pod OS X s MBP uplne bezchybne. Jedine, na co som som si musel zvykat, ze je trochu tazsia.

    #133118
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    pedro: pozri sa prosím ťa na to, čo to máš zač, keďže BT myší for mac moc neni

    #133156
    pedro
    Účastník (Participant)

    logitech v270 – mam ju k MBP a dizajnovo sa velmi hodi.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.