lock

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    Príspevky
  • #93274
    kris123754
    Účastník (Participant)

    lock

    #350859
    kris123754
    Účastník (Participant)

    Popripade, ak niekto mate v 100per. stave sgs3ku a mate zaujem o vymenu tak ma mozete kontaktovat sem: kris123754@icloud.com

    iPhone 4s 16gb white, stav 99per. vizual. Je vidiet iba z 2cm ze je malinko pouzivany, ale inak folie predna zadna a este mam aj 3 kryty na to:)

    #350860
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    Kolega je Androidovy nadsenec, ale Galaxy S3 mu vydrzal asi iba tyzden. Potom ho predal a kupil si HTC One X. Vraj ten Samsungovy UI je cely zle. Mozno je to iba o zvyku, ale nieco na tom asi bude.

    #350861
    mathyk
    Účastník (Participant)

    mám 4S, ale nemenil by som ani keby mi zaplatili, pravdupovediac celkom sa čudujem ľuďom, ktorí majú takéto “zvrátené” chúťky. Už si mal tú lopatu v ruke? Samozrejme je to tvoja osobná vec, mňa do toho nič nie je, ale keď potrebuješ verejne zdielať svoje pocity, tak ti prispejem osobným pohľadom na vec. Kamarát má tú s3 či ako sa to volá, OK – tak som si povedal, schválne poďme vyskúšať aký je napr. v praxi rýchly, výsledok? 4s bol rýchlejší v otváraní systémových app, aj napr. hier od tretích strán. Keď sme dali tie dva telefóny ľuďom do ruky, aby čo najrýchlejšie vytočili nejaký kontakt, alebo urobili foto, či zistili nejakú trasu – vo všetkom bol 4s lepší. Čo sa týka designu, ja si naň potrpím a z toho dovodu tu plastovú placku nemôžem ani vidieť. Netvrdím že iPhony sú najlepšie na svete (aj keď asi sú) len som prispel svojim subjektívnym názorom.

    #350862
    kris123754
    Účastník (Participant)

    Mathyk diki moc, asi dost podobne som na tom ako si to cele popisal. Mal som s3ku v ruke a browsoval som po nete s nim a aj nejake hry som na tom hral…NO…kks, neviem nebolo to az tak pomale, jasneee sgs3 ma intuitivne ovladanie ale predsa, ten procaak a ta vyladenost ma zaujima. Este si pockam na par recenzii a potom sa definitiivne rozhodnem. Ano je velky, a to ma zo zaciatku odradzovalo ale casom mi to pride tak, ze chcem ten mega displej.

    #350864
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Na iPhone sa moc nehram, ale ked som videl „vykon“ a „kvalitu“ Real Racing 3 na S3ke voci rok staremu 4Sku, tak som nevedel, ci sa mam smiat alebo plakat.

    K tomu neuveritelne lacne spracovanie, doteraz nefunkcne copy&paste (nikto nevie preco), nuz, dakujem. Nie, sikmacov, ktori skopiruju este aj ovladac k Xboxu fakt nemam potrebu podporovat, hlavne, ak ich produkty stoja za staru belu.

    No a Android, to je kapitola sama o sebe. System updatovany vyrobcom sposobom „predaj a zabudni“, ktory je zasekany az hruza osobne vobec nemusim.

    Bacha, nestranim sa alternativ, Windows Phone vyzera OK (no, nepodporu DAV standardu a dalsich by som neprezul), uz aj tie Win 7micky alebo IE 10 su obstojne produkty. Ale toto…

    #350866
    kris123754
    Účastník (Participant)

    To fakt???:DDD tak zle je na tom ten android? lebo to je ta klucova vec. Update a veci okolo toho praave, ja potrebujem rychly a spolahlivy foon ako je ifoooon:)

    #350867
    iTuxx
    Moderátor

    neboj sa nie je to take hrozne ako chalani pisu. S3 je vykonovo velmi podobna 4S. Len 4S je skor taky konzervativnejsi. To je zaroven jeho vyhoda (spolahlivost), ale aj nevyhoda (moze zacat nudit, vlastne tvoj pripad – ale aj viacerych).
    Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze s vymenou chybu neurobis. Design je sice uplne iny, feeling trosku horsi vzhladom na plast, ale vobec to nie je nevyhoda. Najma pri pade.
    Podla toho co si napisal, ze si applak, usudzujem ze mas aj Macbook. Mozno sa ti bude zdat ze synchronizacia hudobnej kniznice, alebo hocicoho, bude problem, opak je pravdou. Hudbu synchronizujem rychlejsie ako na iPhone (aj wifi aj USB sync su rychlejsie). Zaroven mi nerobi problem podpora formatov hocijakych suborov.

    Android nie je kapitola sama o sebe. Vobec to nie je nieco coho sa treba bat. Mne fici stabilne aj 2-3 mesiace v kuse. Dovod vypnutia je vlastne len aktualizacia a nasledny restart telefonu.
    Ano, aktualizacia nie je taka casta ako u Applu, ale aky prinos maju aktualizacie iOS v poslednej dobe? Ziadny. Resp. limitne sa bliziaci k nule. Ale u androidu mas moznost sirokeho spektra tweakov, vylepseni, roznych drobnosti. iPhone tu zaostava. Ale zas na nom niet co pokazit.

    Inak tato otazka sa tu casto riesi, takze rozne reakcie si vies hravo vyhladat. Cele to je ale dokaz, ze iOS proste uz svojimi mizernymi, pripadne ziadnymi inovaciami uz zacina uzivatelov nudit. A moj nazor je, ze android v najnovsich verziach uz dorovnal krok s iOS.
    Ak ta teda ta S3 aspon trochu laka, nevahaj ju vyskusat. Vratit sa da vzdy. Podla mna ale nebudes lutovat.
    (Presiel som z iPhone 4 ktory som mal 2 roky na Galaxy Note 2 a nelutujem)

    #350871
    kris123754
    Účastník (Participant)

    ituxx, diki moc, vyjadril si ma zo srdca. Okej, len …he he… note 2 je ina paalka, oproti 4ke. A teda s3 ako vravis je plinula a pohodova? -hlavne, preco kazde 2,3 mesiace?(osobne, mne udrzba mobilu neprekaaza, praave naopak, dam si zalezat) a teda co robievas kazde tie 2 mesiace? update a reboot? cez wifi ci kabel?

    #350873
    failer
    Účastník (Participant)

    Podla mna určite vymeniť …

    #350885
    iTuxx
    Moderátor

    kris: oficialne aktualizacie vydava samsung casto, ale su vzdy pre iny region. Celkovo su to FW v podstate identicke, takze nie je nutne aktualizovat (co, pokial mas zaruku v obchode, aj tak nemozes. Musis cakat kym vyjde pre tuto lokalitu, preto hore spominali ze updaty su zriedkave). Ja sa ale o zaruku nestaram, opravy si riesim sam osobne, takze ja si aktualizujem kedy chcem a co chcem. Ale vazne nie je nutne kazdy tyzden hladat pre ktoru krajinu je novy FW. To je zbytocne. Verzia androidu sa aj tak nemeni. Musi nejaky najprv uniknut zo Samsungu.

    Ak sa tiez o zaruku nestaras, potom vies cerpat z nepreberneho mnozstva roznych custom FW, vylepseni, ficur, atd. Toho sa u iPhonu nedockas. Lenze zas mozes neopatrnym flashom telefon poskodit. To je ale malokedy. Navyse su vzdy aj sposoby ako dat telefon do povodneho stavu a zaruku si uplatnit.

    Tou 2-3 mesacnou udrzbou som myslel update custom FW ktory mam v mojom Note 2. Nestriedam ich, mam tam jeden, ktory ma vela ludi a je prevereny. A vzdy tie 2-3 mesiace ceknem ci nie je nova verzia a ak je, aktualizujem. FW si vies aktualizovat aj OTA cez wifi aj cez kabel. Ak mas nejaky bug, lahko vies flashnut starsiu verziu. U iPhonu toto nevies, pokial Apple uz starsi FW nepodpisuje.

    Oproti orig FW mam navyse rozne vychytavky ako prijimanie hovoru Home tlacitkom, skladanie hovoru pwr tlacitkom. Dalej mam vylepseny multitasking mozem mat naraz otvorene okna viacerych app a nemusim pouzivat len samsungacke, ktore sa dali povodne). Viem si jednoducho upravovat lockscreen, pridavat nan vlastne widgety, nove hodiny, pocasia, ikony baterie, mam k dispozicii viacere prepinace na hocico – plne prisposobitelne. Znie to chaoticky, ale ak si vyhradis trochu casu, vies si z telefonu spravit umelecke dielo. Ale ani vobec nemusis, da sa pouzivat kludne aj s orig FW. iPhone ma kazdy uplne rovnaky len s inym wallpaperom.
    Mam znameho co ma SGS3 a je velmi spokojny. Pouziva ho v takom stave, v akom ho kupil a nevie si ho vynachvalit. Podporuje pamatovky, prehra mu vsetky filmy, pekne foti,…
    Je jedno ktoru cestu si zvolis, nebudes lutovat.

    a ano, Note 2 je oproti iP4 palka, ale mal som vybornu akciovu cenu v telekome, takze som nad SGS3 ani nerozmyslal :-)

    len pre ukazku sem dam moje screeny ako si mozes layout upravit:
    http://dl.dropbox.com/u/61718936/Screenshot_2013-02-25-20-15-10.png
    http://dl.dropbox.com/u/61718936/Screenshot_2013-02-25-20-15-19.png

    nechcem aby to vyzeralo ako reklama, len chcem spomenut niektore prednosti androidu :-)

    #350891
    kris123754
    Účastník (Participant)

    Dikicko moc este raz, tato otvorenost androidu je tiez z mnoha veci preco sa rozhodujem. Ja to iste, ako mobil zoberiem, tak aj bude pri predaji alebo vymene(zmene):DD ja som dost velky puntickar, cize aj s tymi screenmi sa urcite vyhram ked sa budem nudit:D

    #350902
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    iTuxx: ale to uz sa neda porovnavat iPhone 4 s Note 2 :) aj ked mne sa zatial nepodarilo prist na chut androidu. Tie telefony sa mi pacia do chvile kym ich nevezmem do ruky a som strateny ked mam mama alebo otec poziadaju ci im nieco neviem pozriet… Ale toto neznamena ze s tym ma kazdy problem :) naucil by som sa.

    #350910
    Benne
    Účastník (Participant)

    popravde aj ja som sa s tou myslienkou pohraval, ale len velmi kratko… Potvrdil mi to fakt, ktory som sam zazil. Chytil som dvojdnovy Samsung GS3, nic instalovane, cisto len pred dvoma dnami zapnuty, pouzivany vyhradne na telefonovanie, SMS, net, ani email konto nastavene, nic ine… Zapol som prehliadac, dam youtube, ze si pozrem nejake video, a zacalo to :D Najprv sa nechcelo video nacitat, telefon nereagoval na ziadny dotyk, resp zamrzol. Podarilo sa zavriet prehliadac, ani neviem ako, skusim znovu ine youtube video, drb, padla aplikacia, telefon nereagoval… takze po 10 minutach som telefon nemohol cca 4-5 minut realne pouzivat.

    Je to moj subjektivny pohlad z naozaj velmi kratkej, ale poucnej skusenosti :)

    #350922
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    A zabudol som dodat pre mna jednu podstatnu vec, S3 sa neda plnohodnotne ovladat jednou rukou, aspon ja nedotiahnem palcom vsade kde potrebujem.

    #350928
    dfx
    Účastník (Participant)

    iTuxx: Pekne si to popisal. Mna si tym presvedcil, ze ak by som chcel smartphone a iPhone by bol pre mna drahy, tak viac ako 250 eur za telefon s androidom nedam. Ja chcem totiz smartphone pouzivat na telefonovanie, internet, maily, hry, aplikacie a nie si nastavovat pozadia, widgety, menit FW, pridavat a odoberat tlacidla. Ale chapem, ze niekomu to moze vyhovovat. Kedysi davno som pouzival Linux, nastavoval si vsetko, skakal z KDE na Gnome a spet a vysledok bol kopec zabiteho casu a ziaden vysledok. Teraz mi vyhovuju produkty od Applu, s ktorymi je jednoducha praca a takmer vsetko je pre mna vhodne nastavene.

    #350934
    iTuxx
    Moderátor

    dfx: ja pouzivam telefon iba na internet, maily, telefonovanie a aplikacie. Este na mapy. A navyse nevyzera tuctovo. Ako vidis, na screene je datum 25.2. a taky isty layout mam doteraz, takze ja si tiez neprehadzujem widgety a pozadia. Nemam cas a ani fantaziu nieco take vytvorit (ano, skopcil som to niekde na webe :-D). Mam to vhodne nastavene a navyse netradicne. Bez jedineho zaseku alebo restartu telefon funguje nonstop 24/7 :-)

    MoRFi: to mas pravdu, ani ja nedosiahnem palcom vsade :-) ale ako som spominal, za tie peniaze som taketo “detaily” neriesil :-D

    #350941
    kris123754
    Účastník (Participant)

    Pocujte chalani, este posledna vecicka(rada)- ked uz som definitivne rozhodnuty pre zamenu, tak kde mam hladat? bazos je ok podla vas? Alebo mi prosim vas poradte seriozneho cloveka, ktory tiez nema naladu na (prijebanych) bratislavskych spekulantov a zebrakov.

    #350943
    Benne
    Účastník (Participant)

    tak ty musis byt mimoriadny nebratislavsky inteligent ked nevies kde kupit telefon…

    #350944
    kris123754
    Účastník (Participant)

    Kks, mozno podla tvojich predstav, ja som sa slusne pytal na odporucania z vlastnych skusenosti, a nie sprosto vstupit do obchodu a bezhlavo vycalovat za to cely zivot ako to podaktory robia. V prvom rade ja nechcem kupovat na hlavu dalsi mobil ale ho vymenit. Aspon som informovany a stale viem, ze su tu ludia ktory by k takejto vymene pristupili

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.