led cinema 24″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware led cinema 24″

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 16 years od marek.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    leguan
    Účastník (Participant)

Ahojte, chcel by som sa spytat znalcov a odbornikov na nazor na Apple LED Cinema 24″. Zvazujem upgrade svojho starsieho Samsung 21″ a zvazujem LED Cinema 24″.

Otazka je, ci sa oplati investovat do tak draheho monitoru, v pripade, ze nebudem pracovat s grafikou. Ci nekupit za 30-40% ceny iny 24″ LCD, pricom rozdiel pri citani textu a programovani bude takmer zanedbatelny.

Dik za nazory…

majk
    Účastník (Participant)

podla mna je zbytocne investovat do tak draheho monitora ak to nebudes vyuzivat… to aky mas odtien farieb ti moze byt pri programovani jedno, takisto pri pozerani filmov… kup nejaky dobry samsung alebo LG a nebudes lutovat.

pt
    Účastník (Participant)

nie som sice odbornik , ale je perfektny, super obraz, nebolia napr. z neho tak oči ako ked som mal 24″ imac. nepouživam ho na grafiku, iba na klasicku kancelarsku pracu, takže graficke veci neviem ocenit.
    rozhodne doporucujem….

marek
    Účastník (Participant)

pt: a co ten leskly povrch, ja osobne vyuzivam v praci cinema23, ale premyslam na domov zobrat 24ledkovu
    ale z toho leskleho povrchu mam trosku strach

pt
    Účastník (Participant)

pokial sa sedi s oknom za chrbtom, tak je to absolutne nepouzitelne, trosku som premiestnil stol v kancli a je to ok. ak niekomu vadi leskly displej, tak potom 24″ nie je pre neho. ja som mal zatial iba apple s lesklym displejom, nic ine nepoznam

marek
    Účastník (Participant)

ja praveze vzdy len matny
    ale napadlo ma to ako celkom dobre riesenie na doma macbooku novemu (menej kablov, zabudovany zdroj, repro,..)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.