Kupit teraz Time Capsule alebo pockat?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Kupit teraz Time Capsule alebo pockat?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #72533
    mychaello
    Účastník (Participant)

    Nemate niekto “kuloarne” informacie, ci sa nechysta novsi model? K Macom, iPhone a serverom existuje prehladna webka, ktora “urcuje” ci je vhodne kupit dane zariadenie, no na TC som nic take nenasiel. Planujem kupit, len neviem ci pockat. Ak kupim teraz a na jar Steve uvedie novsi model, tak to ma nepotesi. Aj ked verim, ze na strane druhej ma kupa TC potesi urcite :)

    #232203
    Anonymný
    Neaktívny

    to je aka nahoda, akurat pred dvomi hodkami mi volal steve, ze 17. februara ide uviest novy time capsule. vraj bude mat o 100gb viac, bude o 2milimetre mensi a 5 gramov lahsi. vraj sa mame naco tesit.
    uz dajte pokoj s tymito otazkami.

    #232205
    mychaello
    Účastník (Participant)

    vdaka za plodny koment. mal som na mysli konkretne nieco taketo, ale pre TC
    http://buyersguide.macrumors.com/

    #232209
    igino
    Účastník (Participant)

    mychaello: bohuzial sa pridam na stranu nuda7. Skus si rozdelit veci na potrebne a nepotrebne. Ak TC potrebujes (ci uz na pracu alebo zabavu), tak ju kup. Kazdy z produktov funguje spolahlivo aj dlho po zakupeni, obzvlast u Apple pocitacov sa mozme tesit z toho, ze nam tak rychlo nestarnu ako pocitace inych platforiem.
    Takze bud tu TC potrebujes a jendoducho ju kup a pouzivaj ju. Obcas aj ja vybehnem rozculene na podobne temy. Byva ich tu totiz pomerne mnoho. Kazdu chvilku sa niekto pyta na novy Macbook White, Pro, Air, iPad ver.2, iPhone 5, atd., atd.. Mam kupit v Rakusku, Nemecku, Anglicku, Dansku, Irsku, USA? A potom nasleduje zakladanie tem typu: kde je najlacnejsi servis, kde zozeniem nahradny diel lebo mam len rocnu zaruku.. a pod.

    #232211
    mychaello
    Účastník (Participant)

    igino: Jaska chapem. Preto som tuto temu nazval tak, ako som ju nazval. Ked to niekoho rozculuje, tak sem nemusi vobec vojst, nadpis mu povie vsetko a proste to ignoruje. K Apple veciam si dokazem vela info vygooglit, celkom zaujimava bola pre mna aj stranka macrumors, ktoru tu spominam. Hladal som len nieco podobne pre TC, pretoze ak sa nahodou chysta novsi model v dohladne dobe, tak sa mozno oplati pockat. Samozrejme “mozno”. Tiez je tu pre mna hafo tem, ktore ma rozculuju, ale dokazem ich ignorovat, pokial mi je z nadpisu jasne o co tam kraca. Naco sa zbytocne rozculovat? Take temy tu boli a aj budu. Z pohladu mojho, viem sa rozhodnut pre MBP aj na zaklade odporucania od macrumors, pri TC uz nemam istotu, tak som sa skusil opytat. Tak mi teda prepacte, ze pytam na taku hlupost :) Pokoj v dusi …

    #232252
    Anonymný
    Neaktívny

    a keby si sa tak trosku zamyslel nad tym co sa pytas? mas vobec aspon minimalne predstavu co by si chcel na tme capsule zmenit? vynovit?
    mna teda nenapada absolutne nic, ak teba hej tak mi to prosim povec.
    ak ani teba, tak naco tato tema. zaraza ma stupidnost niektorych ludi.

    #232259
    raul
    Moderátor

    mychaello: nic si z nich nerob, tiez ma zaraza stupidnost niektorych ludi, konkretne niektoreho :)

    Ja by som asi pockal. Predsa len to uz nebolo davno upgradeovane, dufam, ze aspon detaily vylepsia. Ale ako napisal igino, povedz si, ci to potrebujes, alebo nie. ak hej, kup..

    #232287
    dubak
    Účastník (Participant)

    ved tak ked uz pre nic ine, tak aspon preto, ze tym padom starsi model bude lacnejsi ,co pri cene TC mysim, ze potesi

    #277461
    raul
    Moderátor

    Dovolil som si obnovit tuto temu, aby sme videli, v com sa da vylepsit TC.
    Ja som si svoju kupil tusim v aprili, nevydrzal som, teraz, samozrejme, by som chcel tu novsiu :)

    Postupnost: tema zalozena cca v novembri 2010, vtedy som uz (asi od januara 2010) uvazoval nad tc. Ziadny upgrade sa nekonal ani v januari 2011, tak som si v marci ci aprili 2011 TC kupil. Pocas juna prisla TC novsia verzia – povedal som si, chvalabohu len zvysili kapacitu… A dnes vieme aj ine “vylepsenia”:

    https://www.macblog.sk/bleskovky-a-spravy/najnovsie-time-capsule-a-airport-extreme-prinasaju-applom-nepropagovane-vylepsenia-5153.html

    #277466
    gs_peter
    Účastník (Participant)

    raul, dobre si to vymyslel, tak ja mam tu prvu generaciu TC v 1TB verzii a rozmyslam, ze ju vymenim, len zatial som nenasiel odvahu alebo lenivost mi nedovoluje, neviem, ale vies, to vystava otazka, co so starou TC, predsa to nedam do suflika, ked je superfunkcna :D a predavat ju nema vyznam, ale fakt je, ze kupit novu je zaujimavy napad, s ktorym sa pohravam dost dlho…

    #277468
    Lens
    Účastník (Participant)

    gs: ona bude teoreticky fungovat aj v sufliku :D Len jej tam natiahni stavu :D

    #277475
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    gs_peter:jak nema vyznam?schvalne, kolko si predstavujes za staru 1tb?

    #277494
    raul
    Moderátor

    Ja mam 2tb starsiu verziu a tiez som toho nazoru, ze to nema vyznam predavat.
    Preto rozmysalm o kupe novej a tuto dam niekam do roboty atp… Je to fakt super masina a funguje skvelo – len som mohol pockat :)

    efkoo: schvalne, kolko by si dal za 2tb? :D
    Ved ja si pamatam, ze som za nu dal tusim 480€ :D A teraz, polovica, 240 sa mi zda malo… Ale trhovo by som to za tolko mal predat. Asi by som aj predal – je v zaruke, kupovana v mzone :D

    #277498
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    pozri v mzone, 2tb za 280tusim najnovsia :)

    #277508
    raul
    Moderátor

    Do kelu, fakt :D
    Ale pod 210 nejdem!!! :D 2tb a zaruka, super stav, 70€ rozdiel je dost, nie? Ved to je stvrtina ceny! kurnik a este bola takmer za 500 kupovana :D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.