Kupit teraz iPhone 4 ?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kupit teraz iPhone 4 ?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 41 až 49 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    mrzo
    Účastník

2 stranger – Plantronics ako znacku znamu kvalitnymi headsetmi poznam (mal som HS k PC kedysi od nich – kvalita), ale kamos ma a nie lacny HS a ma problem s multipoint – mozno to ma problem skor jeho iPhone ale proste nejde…

macblogger
    Účastník

barry: notebook ma ovela vacsiu antenu ako iphone, logicky prijma wifi aj dalej od vysielaca, ziadna veda.

raul
    Moderátor

mrzo: ty si ho fakt kupil? ved to je hrozny telefon!! :D
    nech sluzi, good luck. Myslim, ze neolutujes… som rad, ze so signalom nie je problem..

matt.indep
    Účastník

Ahojte, chcel by som od vás pár informácii. Chcem si kúpiť iPhone 4 no neviem kde. Viem že sa dá kúpiť v Orange, v t-mobile a aj v apple store v blave v auparku. No neviem kde to je najlepšie. Ďalej by som chcel vedeť či keď si ho kúpim napr. v apple store alebo cez stránku http://www.mzone.sk, či mi doň pôjde orange karta, teda či neni blokovaný a aký paušál naňho potrebujem či potrebuje stále pripojenie k internetu, aké programy na jeho spracovanie v PC. V tomto som moc neni skúsený preto ma to zaujíma. Hlavne viem že chcem iPhone a žiadny iný. Ak to zhrniem chcel by som vedieť, keď si ho kúpim cez mzone.sk, dojde mi, vyplatím ho, zapnem, dám tam micro sim čo by som mal vedieť. ďakujem za rady :)

dubak
    Účastník

Slovensko apple store nema
    iphone pokial viem blokuje len tmobile pre svoju siet a inak bloknuty nie je
    to ci ti treba datovy pausal si musis rozhodnut sam, ale myslim, ze bez neho nema ani poriadne vyuzitie
    programy, staci itunes
    a ak chces rady ako robit s tym telefonom tak hladaj na fore alebo cez google

herczegh
    Účastník

Mám stale problem s proximity senzorom opakovane mi preruši hovor mam iPhone 4 s najnovšimi aktuakizaciami Os,reklamovať,alebo je to softwareova chyba?

suley
    Účastník

reklamovat

sclavux
    Účastník

ano, kupil by som si ho znova :)

raul
    Moderátor

Reklamovat – dnes som si opat precital cele vlakno (a aj som si zaspominal a zasmial sa… ) a problemy s proximity uz davno nemam. Podla mna to nejako vyriesili…

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 41 až 49 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.