Kúpiť MBP 15 teraz alebo čakať na…?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Kúpiť MBP 15 teraz alebo čakať na…?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    speedsport.sk
    Účastník (Participant)

Dobrý večer,

zvažujem kúpu MBP 15 s proc. i7, 2,2 GHz, 8Gb RAM.. na Slovensku s odrátaním DPH. Bude to môj prvý Mac, chcem ho využiť hlavne na strih videa.
    Nedala by mi spať jedna vec a to by bolo, keby o pár mesiacov vydal Apple niečo nové, čo by za to naozaj stálo.
    Tak teda, oplatí sa mi kupovať do septembra alebo ešte počkať do januára (dovtedy už budem musieť niečo definitívne kúpiť)? Nepoznám stratégiu Applu z predošlých rokov a tak neviem, akými marketingovými ťahmi idú a či sa naozaj pripravuje niečo nové. O iPhonoch sme už čosi počuli.

Vopred ďakujem za pomoc

miskosvk
    Účastník (Participant)

Hello, toto by Ti mohlo pomoct sa rozhodovat:

http://buyersguide.macrumors.com/

Ja by som ale necakal, vzdy bude nieco nove, a ked budes stale cakat na novsi model, nikdy si nic nekupis :) Kup si to preto lebo to potrebujes…

PoP
    Účastník (Participant)

ak potrebujes ten notebook, tak nieje dovod cakat.
    Podla apple marketingu, nikdy nevedno kedy vyde novy model ale podla minulosti to bude asi az na jar. model ktory chces kupit je velmi dobry takze kupijes dost „nadcasovy“model. (aj ja si chcem kupit ale iba s CPU 2,0, bo sa mi zda byt predrazena cena za hlavne lepsiu grafiku :/
    …ale je mozne ze nove modely budu lacnejsie, ako sa to stalo pri imacoch 2011 (devizovy kurz), skoda ze tento krok apple neurobil uz pri notebookoch na jar 2011.
    a neviem ci si uplny novacik v apple ale ak hej tak si ten notebook kup co najskor lebo sa budes musiet zoznamit s prostredim ( ale to mas rychlo za sebou :)

PoP
    Účastník (Participant)

ak chces strihat na tom notebooku tak stoji za zvazenie priplatit 100€ za HiRes display.

speedsport.sk
    Účastník (Participant)

No mal som už možnosť tak namátkovo vyskúšať Mac, zvyknúť si nebude problém :) Len, ako som spomenul, nevyznám sa až tak dobre v tých modeloch a nerád by som potom ľutoval moju nedočkavosť.
    A k tomu Hires display, stačí ten klasický lesklý? Čo som čítal na fórach, tak to hlavne grafici neodporúčali, skôr si dali záležať na matnom. No myslím, že pri klasickej strižni by to nemal byť problém…

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.