Kúpa Macbooku

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Kúpa Macbooku

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    PRO-čko
    Účastník (Participant)

Nazdár, chcel by som sa spýtať čo je lepšie kúpiť Pro 15″ 2,4 GHz štvorjadrovka i7 4GB Ram 750 GB pamäte alebo Pro retina 15″ 2,6 GHz štvorjadrový i7 8 GB RAM 512 GB Flash? Neviem sa rozhodnúť či pamäť alebo výkon. Lebo za 300 GB pamäte sa mi zdá moc zacvákvať 600€. Ak už máte niekto retinu doma tak prosím píšte

hatto
    Účastník (Participant)

urcite ten druhy, ved to ma vacsiu ram a hlavne ssd (nevravim o retine).

raul
    Moderátor

Keby na tuto otazku existovala odpoved, myslis, ze by boli dva modely? Zakonite by sa predaval ten, co by bol „lepsi“.

Je to neuveritelne individualne, takze sa rozhodnut musis sam, nikto ti tu nepodari, na nikoho sa nesnaz zvalit zodpovednost, je to tvoje rozhodnutie.

Rozumiem, ze ides nieco kupovat a mas minut vela €, takze si vahavy, ale pekne si sadni, porozmyslaj, zvaz pre a proti, rozhodni sa a kup. O rok na to nam povies, ci si myslis, ze si kupil dobre alebo zle. Stale vsak nemusis mat pravdu, lebo nevies co by bolo, keby si kupil to druhe :)

PS: jednoznacne retina :D :D :D

PRO-čko
    Účastník (Participant)

Len sa bojím toho že tú retinu naplno nevyužijem a budú to zbytočne výhodené peniaze

iTuxx
    Moderátor

Tak kup lacnejsi a za usetrene € chod na zmrzlinu :-) mne je retina tiez na nic, vazim si kazde € a tak mi staci aj MBP mid 2009. Nepotrebujem ani vykon. Chcem len spolahlivost a rychlost (upgradoval som RAM a HDD na SSD).

PRO-čko
    Účastník (Participant)

iTuxx a za koľko si upgradoval RAM a HDD?

hatto
    Účastník (Participant)

2x4gb ram = 44eur
    128 GB SSD = 150 eur

iTuxx
    Moderátor

ja som upgradoval pred vyse rokom z 2 na 4GB RAM (30€) a 120GB SSD (160€). Teraz to vyjde o dost lacnejsie.

wuttasi
    Účastník (Participant)

hatto, iTuxx, kdo sa to dava upgradovat? lebo hociakemu hodinarovi by som mb nedaval :D

hatto
    Účastník (Participant)

ak vies odskrutkovat par srobiciek tak nie je problem – pozri youtube videa. ja som v tomto dost opatrny, ale nebol najmensi problem vymenit

Kamilo
    Účastník (Participant)

Odpajali ste aj baterku pre istotu?

hatto
    Účastník (Participant)

nie, baterka je tam podstatne komplikovanejsie uchytena

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

hatto napis na mail v profile, poradit alebo…

hatto
    Účastník (Participant)

ja nepotrebujem vymenit, ja som len odpovedal na otazky vyssie, kedze to uz mam za sebou ;)

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

aha sorry to malo ist na wuttasi :D

wuttasi
    Účastník (Participant)

stefan: nee pohode. ja mam mac celkom novy. len ma to zaujima do buducnosti lebo tuna sa baterka neda odmontovat jednym gombikom jak na inych notebookoch :P

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.