Po predvcerajsej burke mi komplet odisiel PC, a aj s periferiami, okrem monitora a ext. disku :)
Tak premyslam nad kupou tohoto drobceka.
Co myslite, oplati sa mi radsej pockat na novu generaciu, alebo kupit ten co ponukaju?
Takze ak mas zaujem… Toto iste mam aj ako domace mutimedialne centrum, vratane domaceho file, web a SQL servera, a nestretol som sa s nicim, co by vyslovene nezvladal alebo by boli badatelne nejake vykonove prepady napr. pri sucasnom prehravani hoci aj HD filmov, kopirovani suborov alebo web developmente. A to este zvyknem mat na nom pusteny aj virtualny Windows, aby som vedel nativne testovat weby aj pod inymi prehladacmi… ;)
Ja osobne by som riesil Celohlinikovy mal som ten strasi super masinka no pristup k RAM-ke velmi zly a chybajuci HDMI vystup a bez citacky kariet… novy celohlinikovy vsetky tieto veci ma. No ak nechces vela investovat a spominane veci ti nevadia kludne kup aj starsi model s poloplastovym telom No osobne si myslim ze 450 za hore ponukeny model je trosku vela.
:) ked som si ja kupil moje stare Mini podobna reakcia mojej mamy…. To je pocitac…? vzapeti sa pozeral pod stol kde bol stary PC s win velkost neporovnatelna…:)
Este mam aj iMac na predaj, tiez za rozumnu cenu… :) A s iMacom sa spaja ina storka. Predtym som si potrpel na skladacky s priestornym sasi, kde sa dali naukladat disky. Kazdy kto ku mne prisiel, ukazal na monitor a hovori “Juj, aky mas pekny pocitac”. Ja bohorovne som ich poucal “To nie je pocitac, ale iba monitor. Pocitac je pod stolom” Dnes ked ku mne pridu, tak hovoria “Jeeej, aky pekny monitor, kde mas pocitac?” Tak ich opravujem “To nie je monitor, to je pocitac…” :D