kupa iPhone 4 v DE

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Skolacik
    Účastník (Participant)

Zdravim.
    Priatelka je prave v nemecku a moznost zohnat si uplne novy nerozbaleny telefon z nemeckeho T-Mobile za super cenu. Mobil bude na pausal. Neviete ako je to s tymto operatorom a blokovanim iP?
    Myslim, ze slovensky T-Mobile ich blokuje (či?), tak ze ci to nie je nahodou tak aj v nemecku. Dik :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nemecky T-Mobile iphony blokuje. Po uplynuti 24-mesacnej viazanosti si mozes iphone odomknut sam ak mas na ich webe registraciu.

Skolacik
    Účastník (Participant)

a je nejaka moznost neoficialneho odblokovania???

Andreso
    Účastník (Participant)

Gevey sim

Skolacik
    Účastník (Participant)

@andreso a ako to funguje?
    a kde tu simku zozeniem?

danocoys
    Účastník (Participant)

kasli na to.. pokial ten telefon budes pouzivat u nas tak to neber.. to blokovanie je naprt a ta speci mega SIM nebude dlho fungovat kedze je len otazkou casu kedy to zablokuju a potom sa vrtat s telefonom pri dalsom update to fakt nestoji zato.

odklizec
    Účastník (Participant)

Gevey nefunguje s iOS5! Apple v iOS5 beta2 zalepil diru, kterou Gevey pouzivalo. Respektive da se to rozbehat i s aktualni betou iOS5, ale komu se ma chtit delat takove harakiri?…

How To Unlock iPhone 4 On iOS 5 Beta 2 Using GEVEY SIM

A neni vubec jiste, ze to do finalni vere iOS5 jeste Apple nepoladi? :D

Celkem nerozumim tomu, proc se lidem chce delat takove kejkle? Asi uz jsem stary a nemam na blbosti cas :D

Macker2
    Účastník (Participant)

ja nerozumiem preco si ludia kupuju blokovane telefony toto nieje jedina tema na tomto fore kde si bud niekto chce kupit blokovany iPhone alebo este v horsom pripade uz kupil a potom narieka ze mu to nefunguje … kolega ma tak isto blokovany na rakusky T-Mobile … najprv tak pol roka to mal ako iPod alebo tazitko na stole … pak som mu poradil Gevey ale to je strasna peripetia okolo toho … a dost casto sa mu vybije takze konec

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.