Kúpa iMac 27″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kúpa iMac 27″

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    lukash90
    Účastník (Participant)

zdravim vas, mal by som otázku na tých ktorí si v nedávnej dobe obejdnávali iMac 27″, keďže nie je už dlhšie dostať v kamennych obchodoch, cez akych predajcovc ste šli, kolko ste čakali/čakáte? poprípade, je tu niekto, kto si objednával iMac cez Software Partner bratislava?
    Ďakujem pekne

flynetman
    Účastník (Participant)

Ja som objednaval 27″ 25. januara v Traco comp Piestany. Rychlejsia i5 a Fusion drive 1 TB. Trpezlivo cakam. Upozornili ma, ze sa caka 3-5 tyzdnov.

lukash90
    Účastník (Participant)

čiže ešte maju nejaky ten týždeň dva..to si dobrý este a čo ostatní?

flynetman
    Účastník (Participant)
    lukash90
    Účastník (Participant)

ach jo..mam objednany totiž cez EdSystem ale iba minuly tyždeň som objendaval..a teraz som si zmyslel že by som asi chcel do toho ten Fusion (moja chyba) tak či to mam stornovať a objeednať nanovo alebo už to nehať tak..ide hlavne o tu čakaciu dobu..aj tm že to je nadštandard či to nebude ešte dlhšie trvať

lukash90
    Účastník (Participant)

nemam totiž vela času na čakanie potreboval by som na tom pracovať v priebehu mesiaca max dvoch

mynick
    Účastník (Participant)

@lukash90,

1, kontaktuj predajcu a vysvetli co by si chcel, mozno pochodis
    2, stornuj objednavku, objednaj 2x uz s fusion – stratis len tyzden. Pri dlhsom rozmyslani stracas viac a viac casu, zbytocne
    3, nenechal by som to tak /bez fusion/ potom budes lutovat. Pochybujem ze si takuto masinku budes kupovat na pol rok a potom kupovat inu..

lukash90
    Účastník (Participant)

dakujem :) tiež si to myslím, iba som chcel vedieť nejaké feedbacky od roznych predajcov a dovozcov, pripadne momentalnych čakateľov :)

tatko
    Účastník (Participant)

Objednane v Traco 1.12.2012, i7 Fusion drive 3TB, dodanie v nedohladne, vraj mozno budu nieco vediet v priebehu tyzdna. Stornuj objednavku a urcite chod do Fusion drive, a ak to chces skor, jedine cez apple.cz, podla foriek je dodavka naozaj do 6 tyzdnov.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.