Rad by som si lupil iphone a nasledne aj iPad. Som vsak v tejto oblasti laik. Vo velkom by som obydva zaraidenia vyuzival na pozeranie filmov a citanie knih. Preto a chcem opytat ako je to s konvertovanim filmov a hnih do formatu podporujuce iPhone a iPad. Je to narcone a je to zdlhave? Dakujem.
knihy – pdf alebo epub (otvoreny a pomerne rozsireny format) cize no problem
filmy – H264 kodek, mov, mp4 resp m4v kontajner – existuje asi milion programov na konverziu do tohto formatu, DivX, mkv a podobne sa daju s pouzitim aplikacii z AppStore tiez pozerat bez potreby konvertovania
Dakujem.
Dufam,ze to zvladnem, pretoze v najblizsom okoli nema nikoho, kto by mi parkticky pomohol. Hadam nepozim nieco tak, ze by som to potom lutoval
staci ked si stiahnes CinexPlayer, OPlayer, VLC alebo nejake ine apps na pozeranie filmov. potom uz iba otvoris itunes, kliknes na Apps, a iba dole sa prescrollujes a tam mas Select file. Jednoduchsie to byt nemoze
sleepwalk3r-ova odpovede sedi na cisty iOS, ale ako pise ericek.111 doinstalovanim niektorej z velkeho mnozstva aplikacii sa moznosti rozsiruju. Doplnim, ze pre knihy by to mohla byt napriklad Stanza, otvori takmer vsetko, mal som zatial len problem s nejakym chranenym pdb formatom (klasicke pdb nie je problem).
Uplne easy ja konvertujem cez real player tak su hromady formatov filmy vsetky v pohode a knizky si bud mozes stahovat z iTunes alebo hadzat ako PDF s tym epub skusenost nemam ale ked hovoria ze to ide tak to ide.