K – Kupim MacBook 13 Ponuknite

Domov Diskusné Fóra Nezaradené K – Kupim MacBook 13 Ponuknite

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Masielko
    Účastník (Participant)

Zdravim vas rozmyslam nad kupou MacBooku nevedeli by ste mi pomoct najlepsie daake ponuly a rono aj fotografie na mail masielkokoko@gmail.com telefon dam potom somz Oravy Ale Aj Bratislava osobny odber cena 600€ Dakujem
    PS-som na fore novy za chyby sa ospravedlnujem Dakujem

Captain
    Účastník (Participant)

Predam, alebo vymenim MacBook 5,2, kupovany v maji 2008. Je na nom robeny upgrade na 4Gb RAM a 1TbHDD!!!. Bateria vydrzi cca 4hodiny. Ma samozrejme komplet balenie a dokumentaciu. Orig. software Leopard, ale mozem dat aj Lion. Mam zaujem o vymenu za 32, alebo 64Gb iPad2 WiFi+3G-kus za kus, alebo 16Gb iPad 2+3G a plus Vas neblokovany iPhone 3GS s komplet balenim a dokumentaciu(alebo Vas doplatok 200e), pripadne po mojom downgrade na 2Gb RAM a 320Gb HDD- len ten 16Gb iPad 2+3G. Pripadne vymena za najnovsi MacBook White, alebo Air bez doplatkov, alebo predam za 700e.
    Prosim len piste, alebo mailujte. Na SMS neodpovedam. Preferujem len osobne stretnutie v DK.

Inzerat mam na Bazos.sk

killhex
    Účastník (Participant)

e to MacBook s novym dizajnom
    Bol pouzivany vylucne vo firme vyzera uplne ako novy bez skrabancov bez poskodenia na vyziadanie urobim fotky. podrobne info najdete tu – http://support.apple.com/kb/SP579
    Som z Kosic a cenu si predstavujem 580 E
    domco18@gmail.com
    Zarucujem bezchybnost a top stav uplne ako prave vybrany z krabice.
    Kedze to bol ocov milacik vyzera uplne ako novy teraz chce prejst na air 13 palec :)

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.