- Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › jsem na nervy už!nejde imessages a FaceTime u iPad 2
Prosim!!!Z jakého důvodu mi nefunguje na iPadu2 iMessage a FaceTime? Když zadám Apple ID, tak mi to ukazuje “ Nelze se přihlásit. Ověřte připojeni k síti a zkuste znovu.“
NEPIS DO KAZDEJ TEMY!!!!
kdyby mi někdo poradil,tak psát nebudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i kdyby ti nikdo neporadil, psat nebudes, protoze pak dostanes ban.
Si na wifi pripojena? Alebo mas ipad 3g?
Keby si to napisala rozumne do jednej temy niekto by poradil. Uz ti to fungovalo? aky ipad, aky ios, mas zapnute wifi al 3G, imessage a fct……urcite to funguje len daj viac info a hlavne nebud nervozna
jsem na WiFi…a nervózní jsem,nechápu jak na to nemůžu přijít!app store mi normálně funguje…apple id zadám,zadám heslo a vse ok…ale u imessages a facetime to nejde! iPad 2,16Gb…nevím jak víc popsat ten problém než jsem ho popsala nahoře!:(
skontrolovala si zapnutie iMessage?nastavenia ,spravy, imessage?
ano,tam je zadejte apple id a když zadám mail i moje heslo,tak mi to ukáže „nelze se prihlasit.overte připojeni k síti a zkuste to znovu“ hmmmmmm
nemas viac apple id
nene…mám jedno a u ostatních app to funguje…jen app co byly v ipadu nejdou spustit…a segre to taky nejde
To je velmi zaujimave. Skus to restartovat – podrz home a sleep button na ipade aspon 20 sekund (kym sa nezobrazi apple logo)… Je to si debilne riesenie, ale niekedy to pomoze. Potom moze byt este niekde s itunes problem, aj ked neviem si predstavit kde… Treba skusit ten restart asi.
pozri v info aky mas ios
@bloko :
napisal(a?), ze mu (jej?) nejde iMessages, cize musi mat jedine iOS 5(0.1)
si si isty? co ked si mysli ze ho ma, lebo vsetkym ide? z toho co pise vidno, ze je nova. Nepis mne, skus JEJ poradit
mám iOS 5(0,1)
divala jsem se už po víc diskuzích a nejsem sama kdo měl tenhle problém…řešení jsem ale zatím nikde nenašla
aky mas comp? este by si mohla skusit restore(obnovit) sw. pripojit k comp daj radsej sync a potom restore. vymaze ti terajsi sw a nahodi uplne novy
asi treba napisat zaver – ide nejde?
Tak uz som aj ja „vybaveny“ tymto problemom. Nastalo to vtedy, ked som si zmenil prihlasovacie ID/mail. Vsetky ostatne veci, ako iTunes obchod, App store, MacApp Store idu korektne, len mi bolo divne, ze mi medzi ludmi co maju urcite iPhone a iMessages a mnou nejdu iMessages. Najskor som to pripisoval tomu, ze asi nie je druha strana na 3G alebo Wifi. Bohuzial az potom som si vsimol v nastaveniach, ze mam iMessages vypnute. Rozmyslam, to ja nie, ale potom ma napadla spojitost so zmenou ID. Tak reku zadam ID, heslo, kliknem na Sign-in a bohuzial vidim vzdy tu istu hlasku ako Janetta.
Nenasiel, prosim vas, niekto riesenie tohoto problemu?
Dik vopred.