chlopi…JB som uz robil x krat ale teraz sa mi nedari,ocenim vase napady..
mam ip4 jb ios 4.3.3 a chcem ios 5.0.1 a samo JB
riesil som to cezRedsn0w 0.9.10b5: custom firmware 5.0.1 (viem zaspal som dobu ked este applepodporoval
5.O.1 ios ) ale stratil sa mi operator. ios5.1 chcem len v krajnom pripade koli tethered jb-ku.
dakujem za rady,moralisti o JB usetrite ma.
@JFK apple mi vyhodi chybu 1604, neprejde mi upgrad. z 4.3.3 na 5.0.1 (neviem ci sa to este da?) googlil som cely den ale moja anglina je slabsia,preto prosba o pomoc.Tel. mam z orange cize neblokovany
a som zabudol-nenajde mi ziadneho operatora a apple mi neschvali prechod na 5.0.1, som stale na 4.3.3
dik chlapci,makal som s iphonom do tretej rano ale bez uspechu.Nakoniec som sa rozhodol ze tam dam oficialne cez itunes 5.1 a na moje velke prekvapenie vypisalo chybu 1600. Skusim este preinstalovat itunes,alebo to spravit na winPC,neviem…napady?
chlapci konecne sa to podarilo,spravil som to cez pc na wine uplne v pohode na prvy raz(mal som chut moj macbook aj itunes vy….t cez okno.Dik za spolupracu…..
Autor
Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!