- Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › jailbreak ipod touch 2g 3.1.3
Mal som verziu 3.1.2 jailbreaknutu cez blackrain ale bol som nesikovy pomackal som to co som nemal a tak sa mi na ipode vyhodil recovery mode … restorol som ho a nahodilo mi to verziu 3.1.3. Neviem ako ho jailbreaknut skusal som to cez snowbreez a vseto by bolo v poriadku az na to, ze ked som drzal shift a restore a zadal som uz vopred upraveny soft tak mi to vypisalo ze nie je kompaktibilny s ipodom. Vyskusal som to aj na druhom kompe a znova to iste. Ide mi to restornut iba so softamy priamo z apple a tie, ktore stiahnem hoci kde inde nie su kompaktibilne. Co mam robit?? Za odpovede vopred dakujem.
asi ten co mas je pre iphone. asi
prave ze som stahoval asi 5 a vsetky pre ipod touch 2g
ani jedna nejde?
edit: to by si tu asi nepisal.
takto stiahol som to v zazipovanom filese a rozzipoval som to na plochu pripojil som ipod a so shiftom som dal restore, zadal som tam cestu a nesloto, ze to nie je kompaktibilne ci uz to bola verzia 3.1.2, 3.1.3 alebo ta jailbreaknuta…
moj bratranec robil soft tiez takto. ale to ma 3.1.2
sak ja som tam chcel nahodit naspat 3.1.2 a ze to jailbreaknem cez blackrain ale nejde to :(
jaaj, s downgrade-om tu uz problemy riesili viacery.
ak mas zalohovany iphone, tak pouzi zalohu.
A preco si to nerobil cez redsnow? Ja som to cez to zvladol uspesne a bez problemov
vyskusam teda redsnow… a este sa chcem spytat co je downgrade??
UPgrade – instalacia/zavedenie novsej verzie (pouziva sa vseobecne pre software a hardware nie len pri iPhone)
DOWNgrade – opak upgrade
dakujem a odkial mam stiahnut firmware na ipod touch 2g 3.1.3 ??
cez itunes nie??
ano ale jak to mam vlozit do red snow z itunesu… tam sa da vytvorit cesta??
no najprv si stiahni redsnow 0.9.4 tak nejako proste najnovsia verzia, potom si updatny ipod na verziu 3.1.3 a potom si stiahny firmware 3.1.2 ten najdes tak ze do vyhladavaca si das „ipod touch 2g 3.1.2 firmware download“ a je to hned prvy okaz potom sa ozvi
Ok mam vsetko co si mi napisal…
teraz to je jednoduche, pripojis ipod, spustis redsnow vyberies firmware 3.1.2, ano 3.1.2 !! dalej uz len klikas a riadis sa instrukciami podla redsnow, malo by to byt v pohode, a este jedna dolezita vec treba mat model ktory sa zacina MB
ale moj model je MC008….. co s tym ??
fuha tak skus pozret na ceskom iphone forum, tento navod je na ipod touch 2g MB model
ok diki moc