mam taký večší problém ja debil som si chcel zrobit jailbreak podla tejto stranky http://www.evad3rs.net/2013/12/jailbreak-704-703-702-701-70-with.html a niejak som zabudol predtým restorovat iphone a teraz mi asi 3 hodiny ukazuje len jablčko akože sa sa iphone zapína prosííím poradte mi čo mam robit uplne som v riti z toho nechcem koli takej somarine prist onho :( za každu radu budem vdačný
proste som podrazal home a power button po 10 sek som dral iba omebutton vyplo mi to dysplej na pc mi to ukazalo že najedny novy hardwe a v itunes sa ma spytalo či restorovat a aktualizovat a teraz mi stahuje aktuaizáciu no tak dufam že sa zapne iphone
najlepsie sa dostanes do DFU ak nebudes mat telefon pripojeny k PC. Proste ho resetom (10 sekund home + pwr) vypnes. Potom normalne podrzis 3 sekundy pwr, pridas na 10 sekund Home, a potom pwr pustis a budes drzat asi 15 sekund len Home. A az potom pripojis kabel.
iTuxx a neni toto nahodou iba recovery? Do DFU sa ide predsa tak ze telefon pripojis k pc, najprv ho vypnes a az potom postupujes podla tvojho navodu. Hlaska itunes je stale rovnaka, aj pri DFU hlasi ze je v recovery takze nevieme ci v skutocnosti je v DFU :D