iTunes nahrada

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55437
    slavonav
    Účastník (Participant)

    zdravim, dostal som sa k ipodu ale ked som nainstaloval itunes som bol sklamany … neexistuje nejaka uzivatelsky jednoduhsia aplikacia ako nahrada (nech tam mozem jednoducho kopcit subory – )

    #111436
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Aj v iTunes mozes pouzivat vkladanie pomocou ctrl+c a ctrl+v, a este k tomu sa ti postara o krasne prehladnu databazu songov, ale tisic ludi tisic chuti. Mozes skusit napr: http://www.songbirdnest.com alebo http://www.floola.com

    #111440
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Pokiaľ máš nový iPod – classic, nano (s videom) alebo touch, neexistuje jednoduchšia náhrada (vlastne jednoduchšiu aplikáciu ako iTunes nepoznám), lebo žiadna iná nové iPody nepodporuje. Teda aspoň nie pre Windows (prepokladám, že používaš Win).

    Čo sa však jednoduchosti týka, ak si úplne nový užívateľ, dá sa predpokladať, že iTunes sa ti bude zdať “čudný, ťažký na použitie a náročný”. Asi však nebudem jediná, kto ti ho silne odporučí, lebo hneď ako si naň trochu zvykneš, nebudeš ho chcieť vymeniť za nič iné, ver mi.

    Kopírovanie súborov určite nepridáš klávesovými skratkami CTRL+C alebo CTRL+V, v menu musíš kliknúť na File>Add File to Library, alebo File>Add Folder to Library a vybrať súbor/priečinok z disku. Tiež nezabudni na to, že iTunes slúži ako knižnica, čiže čo tam pridáš, malo by tam aj ostať (ak ju synchronizuješ s iPodom, chýbajúce súbory sa ti automaticky zmažú aj z iPodu). Slúži ako kompletný zoznam hudby, filmov a pod.

    A ak sa s iTunes trochu “pohráš”, môžem ťa uistiť, že nebudeš mat radšej iný program ako tento. A to najmä vtedy, ak máš rád svoju hudbu a pekný prehľad vo veciach. :)

    #111455
    slavonav
    Účastník (Participant)

    vdaka za rady, skusim tie 2 aplikacie co su zac :)

    inak ide o tento prehravac – v euroteli mi ho nanutili :o http://www.ipod.sk/ … ipod shuffle. nema to displey,nic, a neako ho neplanujem extra pouzivat preto nemam chut sa hrat s neakymi podivnymi programami (tym myslim itunes) a ucit sa s nimi pracovat … mne sa ten programcok itunes preto od zaciatku nepacil lebo hned mi tam nasilu robyu kdejake library ci co a podobne … a pokial som nasiel ako tam vlozim 1 pesnicku mimo tych co mi tam nanominoval som zosedivel :) jednoducho nechapem preco niekdo musi niektore veci silou mocou komplikovat :) ked ma brat upozornoval pred pouzitim ze to nepojde len tak jednoducho nahrat tak som vysmial … realita bola ina …

    PS: je to o tom ze taketo extra inteligentne programy co dokazu vsetko nemam rad … ja na tu “kniznicu” nepotrebujem itunes, na dalsi MP3 iny program, na mobil iny program … ja si tu moju kniznicu vediem v adresaroch a som s nou nadmieru spokojny ,… a nechcem aby mi ju daaky iny program osahaval

    #111458
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ak by si ho chcel predať do 200 Sk, ja by som ho kúpil. ;-)

    #111461
    Macker2
    Účastník (Participant)

    slavanov mozem sa spytat ty mas Mac? alebo PC?

    osobne iTunes je jednej z najlepsich managerov hudby co poznam lepsi som este nevidel

    s tymi libraly je to fak na urovni

    prehranie jednej pesnicky “zeby drag and drop?” :-)

    #111464
    slavonav
    Účastník (Participant)

    2 milan – lakava ponuka … s bratom sme vraveli ze mat nieco take pred 3 rokmi bol by som kapo di tutti … a teraz mi za to ponukas dve stovki :) ved na postovnom by som prerobil :)))

    2 macker … ja neriesim aky je itunes manager … mozno je dobry ale mna to absolutne nezaujima lebo ja ho nechcem pouzivat … ani ziaden iny manager, alebo “kniznicu” alebo ako si to uz nazveme :) pre mna bude najlepsi ten co fungoje v rezime drag & drop … copy past … :)

    #111466
    Macker2
    Účastník (Participant)

    iTunes je drag and drop

    Proste bud si iPod synchronizujes s iTunes co znamena zakazdym ked pripojist iPod do Macu tak sa ti automaticky zosynchronzuje co znamena ze ti obnovi databazu songov “kniznicu” a mas taku istu v iPode ako v iTunes. Alebo nedas si automaticku synchronizaciu a pridavas si songy bude viac cize cely adresar alebo po jednej pesnicke = drag and drop.

    #111470
    Aleks
    Moderátor

    slavonav – nemusí ťa nič zaujímať ale ajtak vedz, že iTunes je ten najjednoduhší spôsob ako nakŕmiť svoj iPod a miesto hľadania alternatív by si si mal prečítať lubovoľný 5-riadkový návod na iTunes a začať :)

    #111474
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    slavonav: Moja ponuka bol v podstate pokus o vtip. Vidno že s tým celým nie si spokojný a podľa mňa nie je dobré, aby si mal vec, s ktorou nie si spokojný. Navrhujem Ti ho predať… Môžeš si za to kúpiť niečo iné, bez iTunes, s displayom. Aj keď mne by vyhovoval. :) Pozri si cenu na macstore.sk, zníž cenu o nejaké to percento a máš. :) Zbytočne sa budeš nervovať s iTunes.

    #111528
    slavonav
    Účastník (Participant)

    no … takze jak som dopadol:
    – na http://www.songbirdnest.com som sa tesil ze vyskusam, nakolko produkty firmy, ktora ho vytvorila, pouzivam a nedam na ne dopustit. ale tu som sa sklamal :( vlastne mi to pride ako obdoba itunes takze asi tak
    http://www.floola.com – uzasne jednoduchy … ale az prilis … pripada mi to ako by som pracoval v dose :)

    Neviem kde robim chybu, mozno sa na to cele pozeram zo zleho pohladu, ale preco chce niekto tak jednoduchu vec ako skopirovanie MP3 do prehravaca tak uzasne skomplikovat ???

    v itunes mi naplni library MP3 – hej, daju sa zotriedit podla album, artist, len je problem ze drviva vetsina z nich ma vyplnene len name :) takze mat pod sebou zoradene stovky, tisice MP3 s vyplenym len name je uuuuzasna vec :)

    takze este raz vas poprosim …neaky programcok, ktorym sa pekne dostanem do daneho adresara, urobim na nom , skocim na ipod, urobim … alebo nieco kde si budem jednoducho pridavat mp3 formou ze si dany adresar najdem na disku … dalo by sa este poradit (resp. by celkom pomohlo keby mi napisete ze podla coho to mam googlovat bo som to neako nemohool ani vygooglit)

    2milan – nesajnim kolko ta sranda stoji, radsej to ani nechcem zistovat, ale ked mi za nu niekto da 1G micro SD do mojej nokie mu ju v tom momente davam … ber to ako navrh ;)

    #111529
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Jaj, lákavá ponuka… Nechcem Ťa však ochudobniť, takže Ťa informujem, aby si na tom zarobil viac: :)

    iPod Shuffle stojí v SWP (macstore.sk) skoro 3000 Sk. MicroSD card 1GB v NAY Elektrodom okolo 500 Sk. Navrhujem Ti dať inzerát na predaj Shuffle za 1500 Sk. Za 500 Sk si kúpiš kartu do telefónu a 1000 Sk Ti ostane. :)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.