- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 4 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iTunes 10.5 a iOS 5
Viete mi niekto poradit,mam SnowLeo 10.6.8 a stale mi vyhadzuje ze pre moj pocitac je novy soft.iTunes 10.5 no nijako sa neda nainstalovat!!! Momentalne mam iTunes 10.1.2 chcel by som iOS 5 ale bez noveho iTunes sa tiez neda instalovat do iP4,dik za rady
stiahni si ho z apple stranok a tak ho nainstaluj.
tak sa mi mari, ze iTunes 10.5 pojde len pod Lionom. Alebo pod Lionom pojde ako 64bitovy, pod SL ako 32bitovy.
10.5 ide aj pod SL, treba stiahnut od applu ak ti to neide.
http://www.apple.com/itunes/download/
a ako to nainstalujem ak ho stiahnem z applu,ako sa to robi,dik
Nic jednoduchsie ako dvojklik na subor este nikto nevymyslel
10.5 se mi na SL (10.6.8) normalne nainstaloval a funguje. Zkus pripadne restartnout stroj.
Skusal som asi 5x restart a vsetko co som vedel,stale to nejde….Pomoooooc prosim
Skusal som stiahnut iTunes z Apple,rozbalil a chcel nainstalovat,vyskocilo mi okno a skoncil som…Tento softwer neobsahuje podporu pre systemovy jazyk!!!! A je tam aj vykricnik v zltom trojuholniku,uz nechapem vobec nic,prosim pomozte,chcem iOS5-ku….
Nemal si nainstalovany jazykovy balicek pre itunes?
kedysi ano ale uz nemam,myslis slovencinu?UZ nemam
zmen si systemovy jazyk na anglictinu, nainstaluj itunes a naspat na cestinu
poper….aj to som uz skusal aj na nemcinu som skusal,no nijako to nejde,pomoz ak vies,dik
skusal si po zmene jazyka aj restart?
to nie
poper … zmenil som na anglictinu aj restartoval,stiahol som iTunes 10.5 z applu a ked dam instalovat tak vyskoci zasa to okno,ze nema podporu systemoveho jazyka,akurat ze je to pisane po anglicky!Uz si neviem rady,nevies pomoct?
to ti nestaci…
tu mas navod
Jak odinstalovat lokalizaci Mac OS X a zprovoznit Software Update?
nelson,co mi nestaci?
n3lson…..to ked chcem mat aj slovinu v systeme,tak mi to nebude nikdy fungovat alebo ako?Alebo ju treba dat prec a potom znova nainstalovat?Vysvetli mi to obsirnejsie ak mozes,dik
Up