iPod touch z ebay

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #63667
    Dasty
    Účastník (Participant)

    Cau.Uz dlhu dobu som chcel vyskusat nakupovanie cez ebay tak som si povedal ze si objednam nejaku malickost.Najprv som si vybral apple remote ale nasledovne na to som nasiel rady iPodov za super ceny.Vybral som si.iPod touch 2G 8GB za 179,99 dolarov-108,89 libier+33 dolarov postovne.Obchodnik-electronics$.Je to Power Seller a hodnotenie ma 98,6%.Zaujímalo by ma kolko by ma vysiel celkovo zo vsetkym a ci je mozne aby som ho zohnal za cca 110€ ked na SR stoji 229,00 € ????Mal by som moznost si dak kupit iPod znamej ktora je momentalne v USA alebo komosovi ktori pracuje v UK.Tuto moznost ale nechcem moc vyuzit a ceny su vysie ako cez ebay.Je nieco podstatne co by som mal vediet alebo kde by som sa mohol nachytat???
    Dik :-D

    #167715
    vojtacz
    Účastník (Participant)

    nebál bych se toho, prostě má tak nízkou cenu :) pokud má tak vysoké hodnocení a je to powerseller, tak už jenom to je celkem velkou zárukou “bezpečnosti”, toho že je to už zavedený prodejce. akorát počítej s tím, že ti to můžou stopnout celníci..

    #167722
    Dasty
    Účastník (Participant)

    A co by sa stalo keby mi to stopli colnicli?? Musel by som zaplatit clo??A v akej vyske?

    #167723
    vojtacz
    Účastník (Participant)

    clo myslím že ne, ale snad daň. a ta se ani nevím jak počítá. ovšem platí se to jenom když jde o balíky ze zemí mimo EU. takže pokud ho seženeš třeba v UK, tak neplatíš nic..jenom cenu toho iPodu

    #167726
    herczegh
    Účastník (Participant)

    predávam iPod Touch 8GB,kúpený vo februári 2008 na Slovensku teda v záruke velmi malo požívaný ako nový
    s púzdrom predávam lebo kupujem iPhone,ozvy sa mail mám

    #167729
    odklizec
    Účastník (Participant)

    DPH se plati u veci dovezenych mimo EU (19%). Bohuzel netusim, jaky je ted aktualni bezcelni limit. Co si pamatuju naposled kdyz jsem neco kupoval byl nejakych 50USD ale to uz je davno. A bacha, do DPH se zapocitava i postovne, to jen abys nebyl prekvapeny ;)

    Navic tu je jeste problem, ze pokud se nejedna o novou vec, celnici ti ji muzou stopnot s tim, ze je to pouzita elektronika a ta se jako takova nesmi do EU vubec dovazet. Kravina, ale je to bohuzel tak (minimalne na Slovnesku). Takze doorucuju nakupovat jen z EU. V realu to vyjde levneji (to co zaplatis na ebay, je konecna cena) a nejde to pres celnici.

    #167731
    Dasty
    Účastník (Participant)

    A viete mi poradit ako zistim co je produkt ponukany na ebay novy alebo pouzity? :)

    #167734
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Vetsinou se to tam pise (new nebo used/refurbished), ale pro jistotu je dobre se zeptat. Melo by se to dat i poznat z fotek.

    #167842
    Dasty
    Účastník (Participant)

    Tan co som si vyhliadol ma oznacenie refurbished.To znamena ze je zrepasovny a co to znamena v skutocnosti?Ide vlastne o pouzivany iPod ktori bol vynoveny vymenenim kritov,sucastiek atd?Oplati sa to kupit?O co je takyto iPod horsi?

    #167844
    bawy
    Moderátor

    Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že refurbished znamená jednoducho použitý…

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.