iPod nano 3rd – nepozeratelne video, nefunguju konvertovane filmy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPod nano 3rd – nepozeratelne video, nefunguju konvertovane filmy

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #55571
    sawyer
    Účastník (Participant)

    Mam ipod nano 3 generacia,ak skonvertujem film vo videore,na konci mi napise ze nie je mozne pridat do itunes,napriek tomu ze uz je to vo formate mp4.Ak uz nahodou zozeniem nejake mp4 video original,tak v quicktime ako aj v ipode je nepozeratelne-stvorcekovy obraz(nieco ako ked vypadava signal na kablovej tv).Mam podozrenie ze nekvalita obrazu zacala po tom ako som stiahol novu verziu quicktime minuly tyzden.Rovnako som cital ze video sa da skonvertovat aj v itunes-no dobre som sa zasmial,ako asi tak ked to video tam nejde dat???Ani prenesenim,ani cez import file.Mam ipod uz 2 mesiace a ziadne video som v nom este nevidel,som uz zufaly prosim pomoc.Dakujem.
    p.s.nemam mac.

    #112279
    TomasKovac
    Účastník (Participant)

    Podobné problémy som zaznamenal na 2 notebookoch a 2 desktopoch. Na ďalších notebookoch a desktopoch beží iTunes vs QuickTime vs MP4 tak, ako má. A zrejme to nie je posledným updatom, robilo mi to aj predtým. Z nedefinovateľných dôvodov mi jednoducho na 4 zariadeniach (z možno 10 či 12) mi to proste robí – to, čo popisuješ – spustím MP4 a “rozšumený” obraz.

    #112304
    kubokovac
    Účastník (Participant)

    perian este skus, mozno da nejake rozumnejsie kodeky a potom to konvertuj cez qt… dufam, ze som nenapisal blbost a perian je aj pre win…

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.