iPhone problém

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Marbulinek
    Účastník

Ahojte.. Mam taky problem, alebo niekolko problemov s mojim iPhonom a chcem sa spytat, co by ste mi poradili:
    iPhone bol povodne pre T-mobile, ale nieco sa s nim robilo (fakt neviem co), aby bol funkcny nie pre T-mobile, ale pre Orange, kedze mam Orange operatora ale vtedy nastali problemy.. Prestalo mi fungovat iTunes + aplikacie (oficialne apps z apple-storu) v iPhone.. Chcem sa preto spytat, ci existuje este nejaka sanca na zachranu mojho iPhonu a ak ano, tak aka? Dakujem ;)

poper
    Účastník

aby bol funkcny nie pre T-mobile
    mal si napisat aby bol funk. AJ pre tmob
    a tie app tam boli pred kupou?

Marbulinek
    Účastník

teda: „aby bol teda funkcny aj pre Orange.. povodne bol len pre t-mobile…“
    a tie app tam boli aj pred tym, fungovali.. a po tej „operacii“ aby mi isla aj simka z orange-u uz nefunguju…

poper
    Účastník

ios tam mas asi 4.2.1 vsak?
    mal si tam jb a unlock. aktualizoval si ios a teraz uz tam unlock nieje.
    tak neide

Marbulinek
    Účastník

ja sa do toho tak nevyznam, ale je to vysoko pravdepodobne.. zabudol som dodat, ze verzia iPhonu je: 2.2 a cize nie je to iPhone 4rka. je starsi.. ale tak nejde o to, ale tato tvoja verzia je vysoko pravdepodobna.. Nevies mi pls poradit, ako postupovat aby som to nejako spojazdnil, ak sa da???

sleepwalk3r
    Účastník

ak mas verziu iPhone OS 2.2 tak na tom uz asi nerozbehas takmer nic. Vacsina app vyzaduje minimalne 3.X

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.