iPhone; potenciál, využitie na našom území

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iPhone; potenciál, využitie na našom území

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54718
    juraj vivoda
    Účastník (Participant)

    Zdravím,
    dopredu sa ospravedlňujem za možnú moju nevedomosť, absenciu mojich informácií a podobne. Rád by som sa opýtal na celkové využitie iPhonu na našom území, teda či potenciál iPhonu bude plne využitý. S multimediálnymi funkciami iPhonu by zrejme problém nebol, keďže počúvanie hudby nie je limitované územím použitia, technológiami a podobne. V čom však spočíva moja otázka je telekomunikačné využitie tohto mobilného zariadenia. Neviem, či iPhone funguje na SIM-karty :) a práve to ma najviac zaujíma, vzhľadom na to,že je možne, že Apple ponúkne predaj iPhonu aj bez nutnosti podpísania 2-ročného kontraktu so Cingularom, teda AT&T. Apple na stránkach so špecifikáciami k tomuto zariadeniu uvádza na túto tému len túto informáciu “GSM Quad-band (MHz: 850, 900, 1800, 1900)”… Takisto ma zaujíma ako výrazne sa odlišujú mobilné trendy USA vs. SVK/CZE…

    Čakám feedback a kľudne ma aj zdrbte ak trepem dve na tri…

    #108329
    juraj vivoda
    Účastník (Participant)

    Alright, ešte raz som si pozrel Keynote… a zisťujem, že iPhone “žere” SIMky… Otázka teda znie na koľko je technológia využiteľná u nás. Nepotrebujem VOICEMAIL a podobné veci, stačí obyčajné telefonovanie. Otázka stále však stojí na technológií.

    #108330
    mrzo
    Účastník (Participant)

    nevidim dovod preco by telefon pracujuci v GSM 900/1800 nemal fungovat v danych sietach nech uz je to kdekolvek na svete – otazne su uz spominane specicialne funkcie ako Voicemail ktore musia byt podporovane na strane operatora …

    #108331
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Nakolko je v plane, ze v CR sa zacne predavat iPhone uz koncom tohoto roku .. tak myslim si, ze ako kazdy iny telefon :)

    #108333
    juraj vivoda
    Účastník (Participant)

    industry standarts = i’m buying it on June :), každoročný výlet do NY za apple-om…

    #108335
    marek
    Účastník (Participant)

    mozno blba otazka, ale bude iphone predavany na US trhu rovnaky ako na europskom? co ja viem, ine normy a podobne. asi by som som skusil ten jun :-)

    #108341
    mrzo
    Účastník (Participant)

    nieco sa hovori zeby na europsky trh mohol prist iphone v 3G verzii ale to su take dohady – minimalne inak dizajnovany asi bude (nejake nepotvrdene info od azijskych vyrobcov o dvoch roznych typoch obalov … )

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.