iPhone OS 4.1 operator unlock

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone OS 4.1 operator unlock

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Chalani. Existuje pre OS 4.1 operator unlock? Jailbreak už hocijak je a toto som vôbec nenašiel. Btw, mám iPhone 3G.

gabonov
    Účastník (Participant)

asi tak toto

Vysiel unlock pre baseband 6.15 z iPadu, ktory je mozne nahrat aj do iPhone 3G/3GS a tak ho unlocknut. Problem nastava ze nie je mozne spravit update basebandu na nizsiu verziu, cize ziadne z basebandov 5.x.x. Dalsi problem vznika pri restore, kde s basebandom 6.15 Vam iTunes nedovoli restornut FW. Jedina moznost je pouzit custom FW. A posledny problem je pri reklamacii, kde je dost jednoduche zistit ze ste mali JB, kedze mate baseband z iPadu :)

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

To som videl. To je prd :D

Asi bude potrebný downgrade aspoň na 4.0.1. Je 4.0.1 dobrý alebo si mám dať radšej 3.1.3?

durino
    Účastník (Participant)

downgrade ti nepomoze… ten ti len zmeni firmware, ale baseband zostane…

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

To ako vážne? To je pekne na prd.

Ale však keď to urobím tak, že celý SW vymažem a nahrám tam 4.0.1 alebo 3.1.3 tak to musí dať baseband príslušný k tomu SW.

petokiso
    Účastník (Participant)

Baseband ti updatuje nezavisle od FW a v podstate to nema s FW nic spolocne, ale pokial mas 3G a je od T-Mobile a uz skoncila doba viazanosti tak ti ho v predajni unlocknu

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Taký unlock som mal, ale pre iPhone je to len SW unlock. Mal som takto unlock spolu s SW 2.1.2 no ale ja som si dal upgrade na 4.1 a to bol vlastne len jailbreak a operator unlock. Nie taký unlock aký ti urobia napríklad na SE.

Neviem či je taká možnosť, že aj na iPhone to vedia spraviť tak, že po upgrade nebude blokovaný. Telefón je to vlastne z T-Mobile, ale od inej predajne u nás v meste. V tej predajni som to kúpil. Mal to chlapík ako zamestnanci v T-Mobile majú výhodnejšie, tak on to mal od neho a predal mi čisto nový so zárukou na dva roky o dosť lacnejšie ako sa predával normálne. Len ako hovorím bol to len SW unlock a nie normal. Takže teraz neviem či mám ísť za ním, že či sa to nejak nedá alebo kam.

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Som totálne v prdeli.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.