Iphone OS 4.0

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Macintosch
    Účastník (Participant)

Kedy sa vlastne dockame noveho FW ???

Anonymný
    Neaktívny

Odhadujem ze v juni.

mayoxy
    Účastník (Participant)

22.juna spolu s novym iPhonom HD (4.generacia)

Macintosch
    Účastník (Participant)

Oplati sa potom vymenit 3gs za novy Iphone? Naco sa mame pripravovat?

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@Macintosh / vsetci prehnane zvedavi ludia
    Na odpoved si budes musiet pockat do utorka. Steve Jobs totiz na toto forum nechodi cez sviatky a vykendy.
    Potom ti ale urcite zodpovie vsetky tvoje otazky o buducich produktoch Apple – staci ich sem napisat…

monicqa
    Účastník (Participant)

novy firmware bude dostupny aj pre 3G a 3GS minimalne, to co sa oplati sa uvidi az potom.
    hovori sa o multitaskingu, lockscreene a tak, ale apple isto pripravi dost noviniek

xRiCky
    Účastník (Participant)

monicqa: no s tym ze FW bude dostupny aj pre 3G by som si nebol isty…napr. ten multitasking na 3Gcku si ani neviem poriadne predstavit ked teraz moje 3Gcko ledva „zivori“ z tej RAM co ma…3GS mozno…ale myslim ze sa budu snazit hlavne funkcionality limitovat len na novy model…aby ho mal kto kupovat…

monicqa
    Účastník (Participant)

uvidime, zatial sa nic moc o tom nehovori. ja osobne ziadny multitasking nepotrebujem, tuzim jedine po poriadnom lockscreene.

xRiCky
    Účastník (Participant)

no mne tiez multitasking nechyba, osobne by som privital keby novy iPhone dokazal tocit HD video, mal rychlu odozvu (aspon ako 3GS), trosku lepsi fotak, vydrz na bateriu, silnejsie GPS pre lepsi signal, nie len kvoli navigacii ale aj pre presnejsi geotagging…inak viem zit aj bez tychto „vymozenosti“ ale potesili by…mimo toho ani neviem co by mi chybalo…teraz mi najviac chyba odozva aku ma 3GS…

m4x
    Účastník (Participant)

tak jedno viem urcite

– neocakavajte lepsi fotak
    – neocakavajte lepsiu vydrz baterie, pripadne vymenitelnu bateriu
    – neocakavajte lepsie GPS

:-) zatial to tak apple-u s ich politikou vychadza a ludia i tak kupuju tak preco by sme to mali ocakavat ? :-)

mrzo
    Účastník (Participant)

2 sleepwalk3r – co je v utorok za event? Nejakom som nic nezaznamenal…

dubak
    Účastník (Participant)

mrzo: sleepwalker to myslel asi tak ze v utorok uz nieje sviatok sa mi zda tak preto asi utorok

mrzo
    Účastník (Participant)

Aha ironia, nejak mi usla :-)

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

jup.. ironicy to bolo myslene. asi mi to celkom nevyslo :-/

mrzo
    Účastník (Participant)

Nie, nie dobre to bolo napisane, ja som len prestal citat potom ako som zaznamenal „nejaky event na utorok“ :-)

Macintosch
    Účastník (Participant)

Ludia 8.4.2010 bude predstavenie noveho Fw vlastne keynote…Takze sa tesime na videa co nam noveho vlqstne fw prinesie =)

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.