- Toto téma obsahuje 88 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone OS 3.1.3
O co som v pripade najnovsej aktualizacie prisiel, kedze ju este nemam? Jedine to, ze by som prisiel o JB?
tak do OS 3.1.3 som dostal Cydiu , sice trosku mensi problem ale dostal
s333c: pochval sa ako si tam dostal Cydiu a ci mas 3GS stary Iboot.
nie nemam 3GS, ale 3G OS 3.1.3 a dostal som ju tam pomocou redsn0w
tomas2251: mas mac alebo pc? aku mas verziu itunes?
tak konecne sa mi podarilo JB na OS 3.1.3 a idu aj programi a hry synchronizovat ktore niesu original s App Store. Takze mam opät spät svoj iPhon tak ako som ho mal s OS 3.1.2 ale teraz mam OS 3.1.3
s333c: mohol by si plis napisat presny postup ako si to spravil?Mam ten isty problem a ta Cydia mi tam dost chyba. Kludne to moze byt aj laicky, budem iba rad :)
Niekto uz vratil uspesne FW3.1.3 na 3.1.2 ?
Kayman:
musis si stiahnut redsn0w-0.9.4. pridavam link-
http://rapidshare.com/files/345395793/redsn0w-win_0.9.4.zip
tu mas navod ako to nainstalovat do iPhonu –
http://www.youtube.com/watch?v=rklxwqpKAVs
a musis mat iTunes 9.0.3.15
a Cydia je v iPhone.
Je to naozaj smiesne:)
Vsetci JB-kari, sa zrazu ozvali ze co maju robit:)
presne ako tu niekto pisal:) nastudujte si najskor problematiku a potom updatujte:)
„dva krát meraj raz rez“
zdravím , viem mi niekto povedať či stiahnem nejakú aplikačku aby som mohol pozrieť telku ? totižto skoro všetko chce flasch player. Ak nejaká je dajte vedieť. Trápi ma iba toto a ešte mapy . Bez jlb ich tam asi nedám či hej?
Ale das napr. Navigon, Sygic, Tomtom, Copilot… vsetko na appstore. Flash na iPhone nie je oficialne podporovany
to áno to viem aj ja , ale 70€ je aj podosť a čo sa týka flesch inou cestou áno? Musí byť spravený jlb? Keď sa mi moc do toho nechce
JB ti nespristupni flash…
Ak chces navigaciu zadarmo, sprav si JB a nainstaluj xGPS.
ked ste taký znalý viete či android podporuje flesch? a či sa dajú mapy zadara? ak hej tak začnem silno uvažovať nad predajom 3GS
Flash v Androide zatial nejde, navigacia zadara neexistuje. Treba platit…
Takže je úplne zbytočné si zháňať niečo s androidom aj keď predpokladám ,že andr.telefóny podporujú službu wap od orange a cez ňu sa už pohodlne dá sledovať telka. Dosť mi na tom záleží bo na troj dňovej rybačke si chcem kuknúť aspoň niečo. Čo sa tyk navi tak nieje problém si ho kúpiť a už keď som pri tom ktorý by ste mi odporučili
ak si niekto mysli, ze kvalitne navigacie typu TomTom alebo Navigon budu na nejakom mobile OS zadarmo, tak je velky optimista :)
PwnageTool 3.1.5 for Mac OS X released
Pre nezasvatenych pred ukonom povinne 3x precitat http://blog.iphone-dev.org/post/376648600
toareg: vo všeobecnosti to s navigáciami funguje veľmi jednoducho..predpokladá sa, že ak človek naozaj tú navigáciu potrebuje tak je vkuse v aute..to znamená, ak má peniaze na PHM určite nemá problém dať 70€ na navigáciu, ktorá šetrí caš, nervy, peniaze,…