Iphone OS 3.1.3

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 89 )
  • Autor
    s333c
    Účastník (Participant)

dokonca ked pripojim iPhon k Pc cez usb tak v Itenes mi ukaze ze je iPhon pripojeny ale neda sa snim nic robit. Moja verzia iTunesu je 9.0.2.25 a pokial som mal OS 3.1.2 tak som si v pohode hadzal programiky a pesnicky a pod do iPhonu ale teraz nic…

babo
    Účastník (Participant)

keby si trochu cital, co 3.1.3 robi voci JB, tak by si si to neinstaloval. Pisalo sa to vsade mozne, ze update iTunes 9.0.3 je bezpecny pre JB, avsak OS 3.1.3 v ziadnom pripade. Hackujes si telefony a potom klikns na aktualizaciu bez rozmyslu. Apple ostranil nejaky USB expolit, ktory JB prave pouzival.

Teraz to vidim tak jedine na restore, mozno aasi cez DFU. GeoHot ma co robit, zatial uplne nevyrieil ani novvy iBoot v 3GS (a zda sa, ze tak skoro ani nevyriesi) a teraz dalsi problemik do buducna. Bez 3.1.3 sa bude dat zit, ale nejaka dalsia akrualizacia (3.2 alebo casom 4.0) mozu byt sakra zaujimave :)

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

cisto teoreticky by bol mozny navrat na 3.1.2. Neskusal som, nemam jailbreak a ani nepotrebujem takze to hadzem sem len na otestovanie:

1) najskor si musis zohnat ten firmware 3.1.2, pravdepodobne ho budes mat na pocitaci pretoze pri updatoch sa nemazu a zostavaju na disku.
    najdes to vo windowsoch tu: Documents and Settings\\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates alerbo na Macu tu: ~/Library/iTunes/iPhone Software Updates
    2) otvoris iTunes, zapichnes iPhone (ak sa nezobrazi tak ho treba dat do DFU – vygoogli si ako sa to robi)
    3) Prekliknes sa na iPhone zalozku v lavom paneli iTunes a ALT (option) – kliknes na tlacitko „update“; na windowsoch to mozno bude shift+click
    4) Budes mat moznos vybrat si firmware subor ktory tam chces nahrat – takze si vyberes ten starsi

Tato metoda nefunguje vzdy ale v 2-kovych verziach sa takto dalo downgradovat.

Xorpi
    Účastník (Participant)

Presne pre toto JailBrake neodporúčam nikomu a sám to na iPhone nespravím nikdy. iPhone som si kupoval kvôli bezproblémovosti originál Apple produktov. JB pre iPhone je ako nahrať na Mac Windows…

babo
    Účastník (Participant)

ja zas Neman proti jb nic, ked clovek cez to nekradne. Sam by som primal, keby os na iphoneb bol otvoreny, aj ked jb asi nedam. ale treba potom but obozretny, citat…

sameho ma zaujima, ci sa podari chalanovi navrat k 3.1.2. telecom nude v pohode, ale ci sa podari jb nanovo, to je otazka. dobry postup sleepwalker

igi-s
    Účastník (Participant)

.

termix
    Účastník (Participant)

Ja osobne mam JB len kvoli blokovaniu telefonu T-mobilom.

tomas2251
    Účastník (Participant)

poper/ ipod touch sa mi podarilo dostat do recovery mode aj som dal moznost restore ale znova mi prii konci vyhlasilo tu istu chybu ked som tam chcel dao verziu vsetko v pohode prebehne a na ipode mi svieti toto http://support.apple.com/kb/TS1275 a potom neviem ako pokracovat dalej

petokiso
    Účastník (Participant)

tak napriklad taky Backgrounder ktory sa da z Cydie je urcite vec pre ktoru sa JB oplati.

s333c
    Účastník (Participant)

sleepwalk3r pisal si postup…

1) najskor si musis zohnat ten firmware 3.1.2, pravdepodobne ho budes mat na pocitaci pretoze pri updatoch sa nemazu a zostavaju na disku.
    najdes to vo windowsoch tu: Documents and Settings\\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates alerbo na Macu tu: ~/Library/iTunes/iPhone Software Updates
    2) otvoris iTunes, zapichnes iPhone (ak sa nezobrazi tak ho treba dat do DFU – vygoogli si ako sa to robi)
    3) Prekliknes sa na iPhone zalozku v lavom paneli iTunes a ALT (option) – kliknes na tlacitko „update“; na windowsoch to mozno bude shift+click
    4) Budes mat moznos vybrat si firmware subor ktory tam chces nahrat – takze si vyberes ten starsi

v iTunesi som sa preklikal na iphon a dal som update pomocou shiftu ale nejde to vypise to chybu. Takze asi do mojho iPhonu uz nedostanem OS 3.1.2

a chcem sa opytat,ako dostanem cydiu do iphonu ked mam ten OS 3.1.3 ????
    pouzitim redsn0w-win_0.9.4???

s333c
    Účastník (Participant)

napadla ma este jedna vec. co keby zapojim iPhon s OS 3.1.3 na druhy pc kde mam iTunes s OS 3.1.2???? neviem co robit. a ak nedam do iphonu os 3.1.2 tak ako dam pak do iphonu os 3.1.3 cydiu?

M@rtin
    Účastník (Participant)

Inac, funguju vam spravne Smart Playlisty? Napriklad v ’25 Most Played‘ mam uplne nahodne vybrate skladby. Any idea?

win2mac
    Účastník (Participant)

s333c: do 3.1.3 nedas ani cydiu ani ziadny iny soft, ktory si nestiahol z AppStoru, lebo na 3.1.3 zatial nie je jailbreak. Jedine co mozes teraz urobit je downgrade spat na 3.1.2, skus vygooglit ako na to. Inac trochu ma udivuje, ze ludia ktori si hackuju iPhony a iPody si tuto tematiku aj trochu viac nenastuduju, skor ako sa do toho pustia a bezhlavo robia updaty. A uplne funny je, ked citam ako sa tieto proste duse priam dozaduju noveho jailbreaku od dev teamu a geohota akoby sa jednalo o nejaky komercny soft. Kua, ludia si uvedomte, ze jailbreak je hack, exploit dier, ktore si Apple nevsimol a s dalsou verziou OS ju urcite opravi. To znamena, ze novsie verzie OS bude stale tazsie jailbreaknut, tak ked chces mat jailbreak neupdatuj na novu verziu OS hned ako ti ju Apple ponukne, ale najskor trochu googli.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Podla vsetkeho, ten „moj“ postup na downgrade by mal fungovat. Mozno by bolo dobre to skusit na nejakom druhom kompe – a najlepsie so starsim iTunes.

termix
    Účastník (Participant)

Podla musis pockat minimalne na OS 3.2 ak nie 4.0. Nemyslim ze chalanom sa bude chciet pri kazdom malom update hladat novu dieru. A okrem toho, podla mna update 3.1.3 bol vydany hlavne pre zamedzenie JB. Vsak ziadnu novu funkcionalitu nepriniesol, iba presnejsie ukazovanie stavu baterie a to pisu pri kazdom update :)

Xorpi
    Účastník (Participant)

Mám iPhone 3GS, 2 týždňe z Orange. Podotýkam, bez JB. Update som vykonal spôsobom Restore/Update Install. Všetko fičí bez najmenších problémov. Nebolo to ani zdĺhavé. iPhone zbytočne nezahlcujem aplikáciami tretích strán, teda tu mám iba minimu a práve tých pre mňa najpraktickejších. Hudbu tu mám iba Genius Mixes, Genius Playlisty, Recent Add & Recent Played + Best Of Library /5 hviezdičkové songy/. Takže nemám iPhona zahlteného a môžem si dovoliť prevádzať tento najčistejší spôsob pravidelne v budúcnosti :) Bez problémov, zvýšená výdrž na batériu.

K tej baterke doplním aplikáciu Battery Doctor Pro – http://itunes.apple.com/sk/app/battery-doctor-pro/id340171033?mt=8

Anonymný
    Neaktívny

Win2mac> absolutny suhlas.

stranger
    Účastník (Participant)

Niektorych mudrlantov tu nechapem. Naco ste si kupovali iphone? Svokre sa pokazil telefon, tak som jej kupil za 50€ nejaku Nokiu, ktora vie tiez prehravat MP3 a zvlada playlisty. A robit JB ked niekto ani nechape co robi,tak to je asi zart. Prosim Vas, chodte na http://www.iphone.cz, najdete tam odpovede na vsetky Vase otazky ohladne iphonov.

gorky
    Účastník (Participant)

pred dvoma dnami som sa po roku a pol rozhodol vyskusat jailbreak. nainstaloval som blackrain vsetko islo. moc som to nestihol otestovat,ale backgrounder na mna urobil dobry dojem. potom som sa z jedneho dovodu rozhodol urobit jailbreak a instalovat cydiu nanovo. co uz ale bol problem. tak som nakoniec urobil restore,co mi ale urobil uz s 3.1.3. takze som si cca 30 minut uzil jailbreak.ha ha ha
    Jailbreak je dobra vec,ale nemam najmensi problem,ze ho nemam.

Xorpi
    Účastník (Participant)

@gorky – jediná vec, prečo by som šiel do JB iPhonu je možno backrounder a potom hlavne custome lock screen spôsobom HTC Sense, čo by mi ako fakt bodlo. Zas, byť dakto obmedzovaný aktualizáciami, ktoré sú vždy v prípade iPhone OS zaujímavé…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 89 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.