iPhone dovezeny zo svajciarska

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone dovezeny zo svajciarska

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85126
    čoper
    Účastník (Participant)

    nazdar

    onedlho pojdem na lyzovacku na rakusko svajciarske hranice a na svajciarskej strane je zona kde nemusite platit dan pokial vas teda nezastavia colnici….

    chcem sa spytat ked si tam kupim neblokovany telefon v nejakom apple store nebudem mat s nim ziadne problemy ked ho doveziem na slovensko a budem ho moct plnohodnotne vyuzivat jak keby som si ho kupil tuto v m:zone ci tracocomputers….

    #307409
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Ano, a dokonca si mozes uplatnit aj medzinarodnu zaruku do 1r.

    #307417
    babo
    Účastník (Participant)

    ked sme pri tej zaruke, tak na iPhone kupeny mimo nasich operatorov (teda aj v zahranici) sa da uplatnit zaruka tu (vid nizsie). Chvilu mi trvalo, kym som prisiel na to, ako to vlastne funguje (mam telefon z apple online store CR a pre istotu som to zistoval este pred kupou):

    http://ccc.sk/index.php/servis-apple

    #312097
    mariodhf
    Účastník (Participant)

    Mna by zaujímalo, či sa napríklad v spominanom centre ccc da uplatnit zaruka aj na element kupeny u slovenskeho operatora. Po chexknutí sériového čísla iphonu z orange na apple stránke mi bol ozrejmený fakt, že moj iphone je krytý ročnou apple medzinárodnou zárukou. Neviem sa z tohO vyznať, pokazený iphone by som podla toho krytia mohol nechať opraviť v rámci spomínanej záruky aj v ccc..
    Má prosím niekto skúsenosť?,.

    #312098
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Neda sa to, neprevezmu to, ale skus :) riesilo sa to tu x krat.

    #312108
    mariodhf
    Účastník (Participant)

    skor ako polozim otazku tak sa snazim najst odpoved sam po webe a napr aj tu na macblogu, ale bolo to neuspesne, takze vlakno kde sa to riesilo som nenasiel.
    ide mi o too, ze sa snažím dopatrat kde by som mohol uplatnit zaruku n iphone od vodafone cz a ci je mozne manho principialne kupit applecare.. .

    #312109
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Uz na samotnej stranke CCC sa pise ze telefony kupene u SVK uperatorov neservisuju to si robia operatori sami maju na to svoj oficialny servis. Podla mna CZ vodafone by malo ist kedze sa na stranke jasne uvadza “riešime všetky medzinárodné záruky bez ohľadu na krajinu predaja.” No v kazdom pripade by som si tam predtym zavolal, snad nezastihnes turbo ochotnu sekretarku ako ja.:)

    #312111
    mariodhf
    Účastník (Participant)

    vychádzal som z toho:
    Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple’s Limited Warranty.(platná rok od aktivácie iphonu)
    na stránke :
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    takže myslím že sa to vzťahuje iba na servis v zahraničí

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.