iPhone

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Viliam15
    Účastník (Participant)

Ahoj , chcel by som sa spýtať zatiaľ nie som užívateľ iPhonu ale chcem si kúpiť určite iPhone v Septembri samozrejme podľa predpokladov že ho uvedú v tedy na trh . To je ale jedno moja otázka je na Apple systém alebo vyhľadávanie ak vám niekto ukradne iPhone , ( určite ho budem nosiť do školy a vždy sa nájdu nejaké zlé deti :) ktoré Vám sú schopný ho ukradnúť . ) Takže by som chcel vedieť ako to funguje či bude fungovať nejako tak že aj keď bude telefón vypnutý bude sa dať vždy nájsť prostredníctvom mapy alebo nejakého GPS lokátori na mojom počítači . Ďakujem za info . a PS dúfam že iPhone je určite mašina oproti shitnému androidu určite by som nikdy viac android nechcel :)

christopher
    Účastník (Participant)

Pokial viem iPhone sa da najst cez Find my iPhone iba vtedy ak je pripojeny na datovu siet alebo wi-fi. Aspon tak viem. Telefon sa da sledovat aj podla IMEI, ale to je uz vec operatora. Find my iPhone je sucastou iCloud a nastavuje sa pri prvom zapnuti telefonu alebo neskor v systeme.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Samozrejme „novy majitel“ ktory telefon ukradne ma moznost tuto funkciu zrusit preinstalovanim telefonu cez DFU mod cize sa na to uplne spolahnut neda. Stale plati aj to ze vypnuty telefon neukaze.

Viliam15
    Účastník (Participant)

Takže pokiaľ telefón nie je pripojený na sieť Find my iPhone ho nedokáže nájsť ? A ak by ten dotyčný bol schopný preinštalovať ten systém a pripojil by sa na sieť cez jeho vlastný ID účet ten telefón by už sa vôbec nedal nájsť na Find my iPhone som myslel že majú v sebe nejaký ten GPS lokátor z ktorým by sa to dalo vystopovať aj ak by bol preinštalovaný ten systém len by sa musel pripojiť na sieť . Inak díky za info .

danocoys
    Účastník (Participant)

find my iphone hlada tvoj telefon podla aktivneho icloud uctu.. to nie je nahrada lokacie podla IMEI ktory pouziva operator… v nedelu som nasiel iPhone4s v Alpach a je to tak ze si ho vies nadialku zablokovat takze jedine co sa ochrani su osobne nastavenia… Spravil som DFU restore a zohnal nemecku kartu aby som ho aktivoval. Napojil som ho na wifi a myslel ze sa ukaze nejaka hlaska.. ale nic sa neukazuje.. takze podla toho usudzujem ze telefon musim zaniest niekde k operatorovi aby si tam kukli microsim a mozno budu mat chut najst majitela.. Osobne si nemyslim ze majitel kontaktoval policiu kedze sa telefon neukradol ale ho stratil na neznacenom chodnikua v tom prtavom mestecku urcite nie je policajna stanica.

fanthomas4
    Účastník (Participant)

Veď ale keď si spravil DFU restore, tak sa všetko kompletne premazalo a teda už nefunguje find my iphone nie?

Viliam15
    Účastník (Participant)

Ok mne išlo vlastne len o to že ak by mi aj ten iPhone niekto ukradol či aspon aj ten operátor by ho dokázal vyhladať podla toho IMEI a to musí byť tiež na sieť pripojený či to zas majú oni podla sim karty ?

danocoys
    Účastník (Participant)

fantomas4: presne tak.. find my iphone uz nefunguje pre povodneho uzivatela.. pointa je v tom ze pokial si ho zablokujes a vybije sa ti bateria tak je iphone odpisany… ten telefon chytis do ruky a mozes s nim podlozit stol alebo pouzit ako tazitko na papiere.. osobne by som bol zato aby po napojeni na itunes sa zobrazila aspon nejaka hlaska s kontaktom alebo co ja viem.. lebo takto je to fakt len o tom ze doniest na policiu a to je starost naviac a ja nemam cas .. kedze cez den som v praci.. a to asi kazdy.

EDIT: operator ho sam od seba podla IMEI nenajde.. som pisal a hned z fleku povedali ze treba zaniest na policiu.. takze u operatora (v nejakom kamennom store) s IMEI nepochodis.. tiez som bol toho nazoru ze sa to vyriesi jednoducho… ja im dam IMEI a SN telefonu a oni kontaktuju majitela.. ale kdezeeeee… neriesia. Pekne na policiu a tam nech sa to riesi.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.