Iphone 7 – home touch

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Iphone 7 – home touch

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #546233
    guticek
    Účastník (Participant)

    Dobry den prajem, chcem sa opytat na nefunkcne tlacidlo home touch. Kupil som si nahradnu bateriu a otvoril som displejovu cast a zadnu (tam je bateria). Medzitym asi som zapol mobil, akurat som potom dal vsetko dokopy spolu a od vtedy neide tlacidlo home touch a tiez mi vypisuje ze ani ID touch nie je mozne pouzit. Mohlo sa stat, ze pri nechcenom zapnuti mobilu, nemalo kontakty spolu (bolo rozobrate) preto uz neide home? Ja som sa s home tlacidlom ani nehral pri rozoberani. Nechapem kde je problem? Dakujemza rady, Gut.

    #546248
    Peter_H
    Účastník (Participant)

    Ahoj, pri tlacidle home button je maly cip ktory je velmi nachylny na poskodenie. Dokonca staci ze on iba jemne zavadis a prestane fungovat. V podstate mas asi iba dve moznosti. Bud ist do autorizovaneho servisu a nechat ich opravit (vymenit) home button alebo si kupis vlastny (pozeraj take aby malo “funkcnost home”, lebo su tlacidla za 5E a tie maju len esteticku funkciu, funkcne su tak okolo 17E) ale touch ID ti fungovat uz nebude.

    #546298
    guticek
    Účastník (Participant)

    Aha, a ako to najdem cez net? Na bazosi, eshope, aliexpresse? Cize len cip nejaky vymenit alebo aj tlacidlo s cipom? Vsimol som ze to ani netuka ked tlacim do tlacitka? Kukam ze servisy za opravu home buttonu pytaju 200-250€ to nie je prestrelena suma?!? Dakujem ti pekne za radu.

    #546299
    guticek
    Účastník (Participant)

    Aha, tak to ti dakujem. Ten cip kde presne sa nachadza v tom home buttone? Ten home button za 17€ bude fungovat na home screen? To mi bude stacit. Na opravu home buttonu servisy pytaju 200-250€, je to normalne? Dakujem ti inak za rady.

    #546454
    Peter_H
    Účastník (Participant)

    ahoj nechce mi pridat moju dlhu odpoved. ak chces posli mi mail na peter.hincek@gmail.com a rad ti poradim ako dalej.

    #546669
    iTuxx
    Moderátor

    Ale tam ti nepomoze len vymenit ten chip, pretoze prave udaje ulozene v nom su klucove aby to fungovalo.

    #546685
    dfx
    Účastník (Participant)

    Doska, kablik a tlacidlo su navzajom sparovane. Musi byt vsetko funkcne a povodne, aby touch id fungovalo. Ak je poskodene tlacidlo, tak sa da vymenit, ale touch id nebude fungovat. Tych 200 – 250 eur je za vymenu dosky, kablika a tlacidla. Potom bude fungovat touch id. Ak sa vymeni iba tlacidlo za funkcne, tak touch id nefunguje.

    #549447
    HonzoSK
    Účastník (Participant)

    Ahoj pravdepodobne si poskodil U10 cip na tlacitku alebo si samotne tlacitko natrhol. Oprava vychadza max na 80€. Viem realizovat do 2 dni.
    Napis mi SS podam ti viac info

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.