iPhone 5S / iOS 7 – NOTIFIKACIA ??

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5S / iOS 7 – NOTIFIKACIA ??

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #97021
    miro r
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Neviete niekto či existuje pre ios aplikacia ktorá by na zamknutom displeji notifikovala neprijatý hovor, sms a podobne ? miesto notif.diódy. V androide existuje app. NO LED a je to vyborna app. V ios nič podobne ? Dakujem

    #369557
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    Neviem ako ty, ale ja to na iPhone 4S normálne predsa mám. Keď mi príde SMS, mám to tam, niekto zavolá a nezdvihnem, je to tam, appky tiež (ktorým to povolím) atď. (samozrejme keď už odblokuješ, tak to ide preč, môžeš taktiež inteligentne napríklad keď je to sms potiahnuť a hneď odpovedáš, keď je to hovor potiahneš a hneď voláš atď.) Toto nie je Android ala Windows, že aby bol systém kompletný potrebuješ milión vecí nainštalovať a spomaliť to celé neodladene ;)

    #369558
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Notifikacie na zamknutom displeji su sucast iOS uz od iOS5 tusim. Treba ist do Centrum Hlaseni a dat si telefon medzi tie ktore sa zobrazia.

    #369559
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    @jigga1411: Však práve toto :D To je to, toto nie je Android nedorobený. Áno, androiďáci, máte veľa možností, ehm, vidím :D Potom jasné, že potrebujete sťahovať všelijaké pofidérne aplikácie čo veľa z nich nie je ani v tom úžasnom ich store a sú ešte pofidérnejšie. Tak potom celý systém vyzerá.

    Hlavne sa zbaviť zlozvyku naučeného z Windows, Android a všímať si tú krásu iOS ako všetko proste funguje a nestarať sa o to, o čo sa stará systém dokonale ;)

    #369560
    miro r
    Účastník (Participant)

    Dr.Exit nechapem tvoj blbý, nemiestny a amatérsky príspevok. Keby si sa čo len trochu vyznal tak vieš že aj iOS má chyby a nedostatky. A nepriek nastaveniam upozornení tieto zmyznú keď obrazovka po pár sekundách zhasne. Mimochodom mám dlhé roky všetko – ipad, imac, macbook a iphone a dlhé roky ich používam. Pre ostatnych: MYSLEL SOM NOTIFIKACIU KTORÁ NEZMIZNE z displeja ale ostane tam aj keď obrazovka zhasne.

    #369561
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    Napísal si to rýpaco do iOS a navyše to vyznelo ako maximálna neznalosť a otázka bola položená odlišne ako sa pýtaš teraz. Pýtal si sa na notifikovanie sms, hovoru atď., to pracuje ako som popísal. Teraz to chceš vidieť aj po odblokovaní, no to vidíš v notifikačnom centre. Avšak neviem, niečo takéto mi príde strašne nepodstatné a sám proste keď už vidím, že mi niekto volal, tak zavolám späť alebo ak už si odblokoval a že nemáš teraz čas, tak si daj pripomienku, čo ja viem o hodinu a on ti to vyhodí a hotovo. Konštruktívne.

    #369562
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    miro r: No ale ved ta notifikacia ti nezmizne z displeja pokial telefon neodblokujes. Inak pochybujem ze bez JB dostanes do iOS aplikaciu ktora by spravovala hovory a notifikacie ktore ma na starosti system. Taketo zasahy podla mna Apple nepodporuje. Ja si myslim ze na 98% jedine cez JB ak take nieco vobec je.

    #369563
    miro r
    Účastník (Participant)

    Dr.Exit: Vieš, nie všetci majú možnosť a čas stále pozerať na telefón. Je keď operujem a potom sa len v rýchlosti pozriem na telefón niekde položený, uvítal by som keby som na zhasnutom displeji videl “čo sa dialo”. Ten “blbý” android (podla teba) to vie.

    #369566
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    Čo sa dialo máš už v samotnom notifikačnom centre ;) Je to kvôli prehľadnosti.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.