iphone 5s

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iphone 5s

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    d00fUzZ
    Účastník (Participant)

AKO DALEJ POSTUPOVAT KED MI TOTO VYHODI ITUNES? kamarat mi dal 5sko, z irska prisiel a proste chce to spojazdnit tu na svk :-)

The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
    The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier that is not supported under the activation policy that is currently assigned by the activation server. This is not a hardware issue with the iPhone. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked by your carrier. Please contact Apple for more information.

d00fUzZ
    Účastník (Participant)

Viem ze mam kontaktovat iphone operatora :) lebo je blokovany na svk karty len teraz ako zistit ze ktory to je/bol? :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nie je blokovany na SVK karty ale na vsetky siete okrem operatora od ktoreho iphone pochadza.
    Skus napr. toto : http://iphoneimei.info
    Alebo nejaku inu spoplatnenu sluzbu, stoji to par desiatok centov

d00fUzZ
    Účastník (Participant)

no tak to som to myslel :) ze idu len karty daneho operatora a nie ostatne :) ale je to vodafone irsky a teraz co dalej? :-)

iTuxx
    Moderátor

Zaplatis si odblok napr cez ebay. Stoji to cca 25-30€.

d00fUzZ
    Účastník (Participant)

ten unlock za 60 usd myslis ze to bude fungovat? :D ze das imei a hned do 2-3 dni mi ho odblokuju?

d00fUzZ
    Účastník (Participant)

iTuxx idem checknut ;)

iTuxx
    Moderátor

Ano tak. Ale kukas nejaky zbytocne drahy. Davaj pozor aby podporovali 5S a hlavne vodafone ireland. Ak to ale nie je ten operator, tak ti prachy nevratia.

d00fUzZ
    Účastník (Participant)

dal som to v nedelu zaplatil som cca 23 eur :) len doteraz este nic ani odpoved :) imei dostal aj operatora len stale nic :( cez ebay :)

EdDy
    Účastník (Participant)

Na ifone.sk mi odblokovali 5S od rakuskeho operatora Drei. Trvalo to 5 tyzdnov, ale predsa :)

d00fUzZ
    Účastník (Participant)

takze zhrnutie odblokovali to za 4 dni cez ebay :-) vsetko ide ako ma :-) 22,67 € :-D dik za info :-)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.