Iphone 5

Domov Diskusné Fóra Ostatné Iphone 5

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #72556
    swat12
    Účastník (Participant)

    ahojte .. chcel som sa vas opytat, ze co si myslite, aky by mohol byt Iphone 5? Ake inovacie by sa tam mohli ukazat? Ked si pozriem rozdiel medzi Iphone 3GS a Iphone 4, tak tak som ocareny, lebo dokazali zlepsit display, kameru, rychlost, hrubku, baterku, atd. Strasne vela veci a podla mna na Iphone 4 sa neda uz nic zlepsit. Aj antena sa im podarila, lebo ked mam prst na tom ciernom, tak sa mi sice znizi signal, ale nezmizne, takze to je ok. Napiste, aky by mal byt Iphone 5 :)

    #232324
    ciapka
    Účastník (Participant)

    podla mna odstranenie problemu so signalom, mozno pouzity liquidmetal kov namiesto terajsieho, vylepsena graficka karta. RAM aj CPU zostane. mozno nove GSM technologie ako CDMA ci co. design zostane rovnaky. nieco vymyslia aby nepraskali tak “casto” skla. a mozno pouziju aj tu integrovanu SIM kartu. neviem ci prisla nejaka nova technologia, ktora by sa dala pouzit realne.

    #232325
    Anonymný
    Neaktívny

    no zrejme bude mat rozlisenie 1920×1280, kamera bude natacat 1080p videa, bude mat 2ghz procesor A5, hrubku 4,6mm. vydrz betrie stanby bude 600hodin, telefonovanie 28hodin na 2g a antena bude chytat signal 2x lepsie ako teraz.

    #232326
    Macker2
    Účastník (Participant)

    podla mna bude piata generacia taka ista ako stvrta po dizajnovej stranka mozno sa zlepsi HW a pridaju niake nove funkcionality (subjektivna nazor)

    #232339
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Táto téma je podľa mňa dobrá. Veď len polemizujeme, čo môže byť. Ako by to tak nebolo s každým novým iP

    #232340
    swat12
    Účastník (Participant)

    ludia .. ja som nezacal tuto temu aby ste sa tu hadali .. ak ti vymazali temu Iphone 6, tak ma to mrzi, ale ja za to nemozem, tak to tu prosim vas nerozoberajte. EbDy ma uplnu pravdu! mna len zaujimalo, co by sa dalo vylepsit na sucasnom Iphone a co si myslite, co bude mat novy Iphone, co tento nema. Nic viac a nic menej.

    Dakujem za pochopenie.

    #232342
    Benne
    Účastník (Participant)

    zrejme to bude update ako z 3G na 3Gs, teda predpokladam,ze prave HW bude rychlejsi a to bude viac menej vsetko…

    #232365
    Xavier
    Účastník (Participant)

    Namiesto hliníka použijú LiquidMetal a to očakávam už v iPade 2G :) iPhone 5 bude určite tenší, s vačšou kapacitou, lepšou RAM, procesorom aj grafikou, vzadu by mohlo byť prinajmenšom rovnaké sklo ako je vpredu (bola preukázaná znížená odolnosť aj napriek tomu, ze Apple tvrdil ze obe skla su rovnake). Systém antén bude určite vylepšený a praskajuce sklá pominú. SIM bude zrejme integrovaná. Očakávam, že jeho biela verzia bude dostupná vtedy ako čierna :D Samozrejme bude iOS5, ktorý by sa mohol graficky ešte troška pozmeniť… možno… :D Nový iPhone bude najskor o opravách chýb z toho starého a o ďalších nových softverovych funkciach, keďže hardver ma na relativne vysokej urovni a ovela lepsi HW by dost podmienil cenu.
    ……ale aj tak nič nevyšpekulujeme ;P

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.