Iphone 5 zamŕzanie telefónneho hovoru

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 zamŕzanie telefónneho hovoru

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Adina0501
    Účastník

Už 2 dni mám taký problém, že keď volám z iphonu 5 v rámci siete O2 tak síce mi ukazuje na displeji že Vytáča sa mobil, ale nezvoní a iphone je ako keby hluchý, o chvíľu príde dotyčnému na mobil sms, že mal neprijatý hovor a pritom mal mobil zapnutý, už som skúšala tak, že keď mi to nefungovalo, dotyčný mi volal a tiež sa mi nemohol dovolať a prišla mi sms, že ma kontaktoval odosielateľ tejto sms…? Má niekto takýto problém, alebo čo s tým????

MoRFi
    Účastník

Mne to robilo na vsetkych iphonoch v O2. Odkedy mam Orange tak je vsetko OK. Myslim si ze to je nejaky problem u operatora na danom mieste, signal alebo caste prehadzovanie alebo nieco. Asi.

Sebastián2108
    Účastník

Mne sa to stáva tiež a dosť často…stávalo sa mi to na viacerích iphonoch ale len ked som mal o2 simku..rozmýšlam že prejdem na inú sieť lebo na o2 večne vypadáva signál a pod.

iTuxx
    Moderátor

Mne u o2 za cele 4 roky co tu som signal ani raz nevypadol. Nikde. Je pravda ze skoro rok mam Galaxy Note 2 ale predtym som mal cely cas iPhone 4, 3GS a 3G.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.