Iphone 5 video

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    DaloH
    Účastník

zdravím, mam problem s videom, ked pozeram nahrate video neprehrava mi zvuk ale iba chrčia reproduktory, ale ked počuvam pesničku, alebo pozeram video cez internet tak zvuk ide vedel mi by niekto poradit

MoRFi
    Účastník

je mozne ze mikrofon ktory mas na zadnej strane pri sosovke nerobi zaznam zvuku. nie som si isty ci na hlasity odposluch pri telefonate sa tiez nepouziva tento mikrofon. skus to.

DaloH
    Účastník

hahahah mas pravdu, vies v čom je chyba haha mam tam foliu a ten mikrofon je prelepeny tak preto :)))))))))

raiden
    Účastník

cisto od temy….ospravedlnujem sa, DaloH ide ti vpohode odosielat subory a sparovat sa s android smartphonmi?

MoRFi
    Účastník

DaloH :) no vidis.. clovek sa uci cely zivot.

raiden: ako myslis sparovat s androidom a posielat subory? len tak z menu iPhonu? ak ano tak nic take nie je mozne

howoarang
    Účastník

@ raiden: sparovanie a odosielanie suborov z iphone do ineho smartphonu, ci uz s androidom, windows phone…cez bluetooth je mozne len s jailbreakom. A ten k dnesnemu dnu zatial nie je pre iPhone 5 k dispozicii.

raiden
    Účastník

sry, ja dement som zabudol napisat ze cez bluetooth…to len s JB? No to je trosku dost na kok..vyriesene…to fakt nejde nijak inak?

howoarang
    Účastník

ide ale nie cez bluetooth, alebo mozno aj ano, ale iným spôsobom, než si bol zvyknuty napr. pri Nokiach, sony a iných mobiloch.
    Napr. da sa cez wifi nastavit zdielanie suborov…

raiden
    Účastník

aha…no dobre, dik za info….bo tiez planujem zaobstarat si ip5 a tak si cekujem a skumam taketo prkotinky,,,,nech ma to potom neprekvapi a nekukam jak cigan na novy bicykel..

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.