Iphone 5 reklamacia

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    failer
    Účastník

Mam iphone 5 64gb z anglicka kde bol kupeny u operatora O2 a nasledne som si nan kupil na ebay-i unlock. No teraz ho potrebujem reklamovať na Sk . Ked bude vymenený kus za kus tak mi daju blokovaný alebo neblokovaný ?
    Dakujem

gabonov
    Účastník

Dostanes blokovany

stefan.stefanov
    Účastník

pokial bol odblokovany cez apple tak dostanes odblokovany

failer
    Účastník

Bol nanom spraveny factory unlock a zaplatil som zato 50€ čiže by som nechcel zase zbytočne platiť unlock

Zpstyle
    Účastník

Mohol by si hodit link na unlock?

Marc_Ecko
    Účastník

ak si si ho odblokoval niekde inde ako v o2 tak ti akurat pride zamietnuta reklamacia a zrusena zaruka za neautorizovany zasah do telefonu

mcmatej
    Účastník

na doklad oprevzati reklamacie si nechaj napisat, ze ide o odblokovany telefon. V pripade, ze ti daju novy a bloknuty tak sa mozes s nimi hadat :)

failer
    Účastník

Hovorim že na ebay jeden predaval official factroy unlock cez imei a po 3dnoch som urobil v itunes restore a iphone už nieje blokovaný.

Marc_Ecko
    Účastník

no schvalne daj vediet. ak technik nebude lenivy a zisti ze je unlocknuty, podla mna ti to zamietnu a zrusia zaruku.

Benne
    Účastník

@Marc_Ecko preco by mali zrusit tu zaruku ? Nerozumiem tomu…

odklizec
    Účastník

Protoze nemas odblokovany oficialni cestou! Takze proto. Odblokovani oficialni cestou je unlock u O2. To, ze nekdo prodava na ebay „factory unlock“ neznamena, ze je to oficialni unlock. Jen pouzivaji „oficialni“ O2-Apple kanal, ale oficialniho na tom neni vubec nic.

Benne
    Účastník

mhm, to je zvlastne :) Podla mna staci povedat ze je telefon z UK a hotovo ;) Ja som to tak spravil a nebol ziadny problem s reklamaciou… Ale asi zalezi od technika a od pripadu.

nenad87
    Účastník

Ten mobil je oficialnou cestou odblokovany, takze sa nemas coho bat.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.