Iphone 5 problem WIFI

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 problem WIFI

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    Scorpi
    Účastník (Participant)

Nedávno som si kúpil Iphone 5 a vôbec sa mi nedá pripojiť na WIFI co mám doma. Mám router TP-LINK (TL-WT340GD) používam WPA-PSK/WPA2-PSK ale skúšal som aj „Wireless Security“ vypnúť ale ani tak to nešlo v routri som videl mac-adresu wifiny od iphonu. Verzia IOS 6.0.2, ak by niekto vedel poradiť bol by som vďačný

JOHNNY KOSCAK
    Účastník (Participant)

Niesom si istý ,ale počul som že si treba nastaviť staticku ip adresu k zariadeniu… s TP-LINK bol stále problém …

howoarang
    Účastník (Participant)

Skus poziadat niekoho kto ma iný iphone, alebo aj iný smartphone s wifi, ci sa dokaze napojit na tvoj router.
    Ak nie, tak to bude nastavenim routeru… asi tam bude zapnuta ochrana filtrovania MAC adries.

Scorpi
    Účastník (Participant)

howoarang > filtrovanie mam určite vypnuté pretože sa dokážem aj s inými zariadeniami dostať na router
    JOHNNY KOSCAK > skúšal som, po zadaní mi tam skočí na pár sekúnd vedľa názvu wifi fajka a potom znova zmizne

howoarang
    Účastník (Participant)

No potom uz vyzera na reklamaciu. Lebo aj ten iOS 6.0.2 by mal problem s pripojenim na Wifi ostranit, aj ked zase zerie bateriu, ale kedze ty uz nový iOS mas a problem s wifi pretrvava, tak podla mna to bude chyba hardware a asi najlepsie bude reklamacia

peto0001
    Účastník (Participant)

Netreba reklamovat treba do routera zadat na miesto slovenska republika napr Ang ten isty problem som mal a pomohlo :)

howoarang
    Účastník (Participant)

alebo ma este napadla taka vec: na akom wifi kanali vysiela tvoj router? lebo v Amerike je podpora len pre kanaly 1-11, v Europe 1-13 a Japonsko ma tusim aj 14.kanal.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Dnes som sa prvy x s mojim i5 nepripojil na jednu wifi. Tak ako pise Scorpi, fajocka po chvilke zmizne a nic sa dalej nedeje. Na 6.0.2 nejdem lebo nerad by som bol keby mi potom nesla wifi napr doma :) To by ma nasralo viac ako nejaky hotspot v kaviarni.

Scorpi
    Účastník (Participant)

howoarang : potvrdzujem ze to nieje chyby hardwererova, bol som dneska v nákupnom centre a pripojilo ma na orange-wifi
    peto0001 & howoarang : máte pravdu stačí zmenit region, ja osobne som to dal na United Kingdom a fiči to ďakujem za pomoc

blanald
    Účastník (Participant)

ahojte,

mam ten isty router doma a iphone mi nefunguje … wifi mi nacita bez problemov a aj safari ide ale apps ako facebook, game center a niekedy app store vobec nechcu nacitat. proste nacitavaju a po par minutach ze connection error. uz som susal vsetko aj prestavit region , kanaly … myslite ze bude chyba v routeri? inde v meste v kaviarnach mi iphone funguje bez problemov.. dakujem za pomoc :)

Scorpi
    Účastník (Participant)

Môj názor je taký že ak ti to robí len doma tak bud to je rýchlosťou pripojenia tvojho domáceho internetu alebo potom ak máš staršiu verziu čiže 6.0.0/6.0.1

blanald
    Účastník (Participant)

No neviem mam updatnuty na najvyssi 6.0.2 a ostatne iphony idu bez problemov. Moze byt chyba v routery?? alebo co mam poskusat … uz som zufaly…

arindal
    Účastník (Participant)

mam doma starsi typ TP Link routru, bohuzial nastaveny od providera na mac adresu a neviem ako sa mam v tom vrtat… Skusal som na to pripojit 4 iphone 5-ky, – ani jeden sa nedokaze na ten router pripojit, vsetky ostatne zariadenia, (iphone 4, 4S, notebooky, tablety, telefony inych vyrobcov) sa dokazu bez problemov pripojit.
    Na router sa mi neda ani nalogovat tou konfiguracnou ip adresou, kupovat novy nechcem, providerovi platit za servis koli nejakej hluposti tiez nie :-D. Takze hovorite ze by mala pomoct zmena regionu v routri hej?
    Plus moj dalsi problem s tymto smartphonom je ze mi nechce odosielat SMSky, iba iMessage, SMS prijimat vie… Ale je to sposobene tym, ze som si ho este v Septembri kupil v USA, tento problem tiez neviem vyriesit.

Petrix
    Účastník (Participant)

Asi by som neriesil HW, apple ma od zaciatku spustenia ios 6 naval uzivatelov s problemom wifi, ten isty problem mam aj ja s takmer novym 4s po update na iOS 6, niekde som zachytil, ze iOs 6.1 by mala byt coskoro vonku, ktora bude platat prave tieto veci, ostava teda asi len pockat na update a ked nepomoze ani ten tak pokial ho mate este v zaruke tak ho rovno reklamujte
    http://www.zdnet.com/apples-ios-6-wi-fi-problems-linger-on-7000004799/

blanald
    Účastník (Participant)

Vyriešil som to kúpil som si router od Apple ;) ide parádne ;)

afirrk
    Účastník (Participant)

Plus moj dalsi problem s tymto smartphonom je ze mi nechce odosielat SMSky, iba iMessage, SMS prijimat vie… Ale je to sposobene tym, ze som si ho este v Septembri kupil v USA, tento problem tiez neviem vyriesit.

Otvoríš Settings/ Messages a tam odklikneš iMessage – teraz budeš posielať už len SMS…

marian_k
    Účastník (Participant)

Hm… Mam router belkin, ale to nastavenie tam neviem nájsť… Mne to tiež niekedy blbne na iPhone 5 iOs 6.0.2 a hrozne ma to štve. Neviete niekto poradiť ako to zmeniť na mojom Belkine?
    A este jedna otazocka niekedy ked vypnen 3G nenájde mi žiadnu sieť, musím vypnúť mobil a potom mi to nebehne normálne… Prosím o radu.. Ďakujem Vám

marian_k
    Účastník (Participant)

Nemal náhodou update 6.0.2 vyriešiť problem s WiFi??? A pritom tieto problémy pretrvávajú… :(

raul
    Moderátor

ak mate problem s pripojeniem, skuskte v rotri zmenit country/region na nieco ine ako mate. Skuste sk, cz, taliansko, usa… a restart.

marian_k
    Účastník (Participant)

No ja to v mojom nastavení neviem nájsť… Jedine tam je jazyk, ale to predpokladám nebude ono…
    Neviete mi poradiť niekto aj s tou 3G sieťou spomínanou v mojom príspevku hore?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.