iPhone 5 odblokovanie – par otazok

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 odblokovanie – par otazok

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Lamah
    Účastník (Participant)

Zdravim Vas, mam par otazok ohladom odblokovania iPhone 5(blokovany na Telekom SK).

1. Ak si necham odblokovat iPhone(nie oficialnou cestou), a nasledne chcem mobil vyreklamovat v Telekome, uznaju mi to ?
    2. Co v pripade(nedavno sa mi to stalo) ze mi pri reklamacii vymenia celu dosku + zmeni sa IMEI number. Zablokuju mi ho rovno alebo ostane unlocked?
    3. Co v pripade zaruky? Stracam ju alebo nie?

Vopred moc dakujem za odpovede

iTuxx
    Moderátor

ak urobia swap, tak ti naspat daju zablokovany kus

peto7532159
    Účastník (Participant)

1. iP5 sa (pokiaľ viem) nedá neoficiálne odblokovať (aj keby sa dal v žiadnom prípade neodporúčam)
    2. ak ti ho vymenia za nový (vyššie spomenutý swap) nový bude zablokovaný

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ak ho odblokujes tak pri swape sa prava a informacie preklopia na nove imei. Cize ak ti ho niekto unlockne, bude unlocknuty aj novy swap zo servisu.

Lamah
    Účastník (Participant)

Diky za nazory, tiez mam informaciu ze unlock ti ostane hoci mohla byt meneja aj doska na telefone a teda aj IMEI, no kazdopadne ja ako laik to nemozem vediet :) jedine ak sa ta situacia niekomu stane alebo ak do toho niekto rozumie viac nez ja. S tym unlockom iPhone 5 – mozno niektore idu a niektore nie.

MoRFi
    Účastník (Participant)

To neplati pre akykolvek SW odblok.

Lamah
    Účastník (Participant)

Ano, mam na mysli IMEI unlock

kuris
    Účastník (Participant)

Mal som z telekomu 4s za plnu sumu ktory mi hned odblokovali. O pol roka som ho dal reklamovat a dali mi novy kus ktory uz bol tiez odblokovany

Lamah
    Účastník (Participant)

kuris: toto je ale ina situacia, ty si kupil za full cenu, toto je viazane na pausal, a odblok ti urobil samotny telekom

kuris
    Účastník (Participant)

Aha sorry nevsimol som si to „nie oficialnou cestou“:)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.