Iphone 5 krátkodobý úplný výpadok mobilu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 krátkodobý úplný výpadok mobilu

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #99787
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Ahojte chalani, v poslednej dobe sa mi stáva, že mi môj iphone 5 aspoň 1-krát za deň, úplne vypadne, ako keby došla baterka, nejde s ním robiť vôbec nič……je stále čierny obraz, zo začiatku som myslela, že mi došla baterka a keď som dala do nabíjačky zrazu naskočil a baterka ešte bola minimálne 20 percent….., včera mi zase vypadol, nechala som ho tak a asi po pol hodine sám od seba nabehol… Nechcem si dať doňho nový IOS, už som zvyknutá na ten pôvodný, ale rada, by som odstránila tento problém, aby sa to nenásobilo viackrát za deň….

    #381189
    freee
    Účastník (Participant)

    No asi nic ine ti nezostane,restore…

    #381193
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    čítala som teraz niekde, že iphony potrebujú aspoň 1-2 gb voľného miesta aby takto nesekali, do kelu, ale to je dosť, pri kapacite 16 gb nechať 1 gb voľné len tak……

    #381288
    sarky
    Účastník (Participant)

    Ahoj, stalo sa to už aj mne, ale rozhodne nie každý deň. Za mesiac sa mi to stalo možno dvakrát..Nabehlo logo ako pri zapínaní na pár sekúnd a potom normálne ďalej fungoval.. U mňa je však možné, že to bolo spôsobené napr. tým, že práve vtedy vždy zmokol, tak sa dal do nejakého safe režimu? Iba predpokladám..

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.