Je to uz otrepana tema, viem, som si toho vedoma. No potrebujem odblokovat ajfon, lenze do itunes ma nepusti, kedze to pyta potvrdenie z telefonu, a mam ho v kompe pripojeny po 1x. Uz som pomaly na prasky.
ale pokial je to tvoj iphone a mas vies konto od tvojeho icloudu a je aj v tvojom telefone prihlaseny. tak daj do dfu mode a tak skus flashnut .. https://www.youtube.com/watch?v=ujhBn9v3zOo
Zadala som 3x zle heslo (bohuzial), telefon mam po 1x pripojeny k mojmu pc a k mojmu itunes. Zadala som nejake druhe heslo a teraz by som ho mala aktivovat,aspon to odo mna ziada, Viac to vysvetlit asi neviem (osprarvedlnujem sa, itunes pouzivam kvoli ipodu ale s iphonom skusenotsi nemam).
kde si zadala 3x zle heslo? To ako PIN kod?
Pri aktivacii musis zadat heslo uctu na ktory mas viazany iPhone, teda to je vacsinou nejaky email a heslo k tomu… To iste, ako ked si platis aplikaciu z Appstore.
Ale vobec nechapem v com je problem popravde
Ak ziada aktivaciu tak potrebujes zadat apple ID na ktore je ten iPhone viazany. Ak si ho od niekoho kupila, musis si to vyriesit s poslednym majitelom ktory odstrani zariadenie zo “svojho” Find My Iphone a tym padom ho mozes nalinkovat zas na svoje ID.
Ak ho mas z pochybneho zdroja tak mas problem