iPhone 5, čo si myslíte že v ňom bude nové?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5, čo si myslíte že v ňom bude nové?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Čabinko
    Účastník

Ahoj. Hľadal som tu takúto tému, no nenašiel, tak by som chcel vedieť vaše názory čo si myslíte že v novom iPhone 5 bude?
    Ja som v poslednej dobe dosť googlil a našiel som viacero predpokladov, z toho si ja osobne myslím že by tam mohol byť upravený display ktory bude fungovať aj napr. cez rukavice a pod.. Samozrejme vyriešena anténa, možno čip na komunikáciu na krátku vzdialenosť ktorý sa volá NFC (near-field communications). A samozrejme nejaké SW zlepšenia ako už samozrejmosťou býva.
    A neopak myslím si že dizajn sa nezmení.
    Tak prosím napíšte vaše názory čo si myslíte, že sa v ňom zmení, poprípade čo sa podľa vás nezmení.
    Som veľmi zvedavý na vaše odpovede. :)

iFiko
    Účastník

Podla mna lepsi procesor, grafika a opravena antena. Dizajn zostane podla mna rovnaky. A zaroven aj dufam :)

eFkoOo
    Účastník

9to5mac praveze tvrdi a prdepoklada ze sa dizajn,prekvapivo,menit bude. a chceme liquid metal!!!

Macker2
    Účastník

ja som tak isto pocul drby ze dizajn bude iny … ale vsetko su to len drby pokcame a uvidime … nema zmysel spekulovat :)))

Benne
    Účastník

no bude to zaujimave… zmenu dizajnu som necakal, ale vyzera to tak ze bude :) Tak asi zacnem uz odkladat penaze na iP5 teda :D ja uz som pocul aj take nazory, ze antena ma byt v znaku Apple vzadu na kryte :) Som velmi velmi zvedavy :D

Čabinko
    Účastník

no tak to by aj mna dosť prekvapilo keby sa zmenil dizajn po jednom roku, ja si myslim ze to by bolo dosť skoro. A zabudol som napísať že predpokládam že tam bude nová rada procesorov 1ghz 2jadrovy procesor. :)

PoP
    Účastník

ja na ich mieste by som este nechal vyhladovat zákazníkov pred ďalším modelom. veď ono ta iP4 nema žiadnu chybu, alebo nedostatok a preto by som ju ešte podržal na trhu aspoň rok. netvrdim ale žeby mali zaspat na vavrinoch.
    uvidi sa po uvedení iPad 2 akým smerom sa Apple rozhodne kracat. ono uvedenie dvojjadroveho procaku ako aj vyššieho rozlíšenie znamená nanovo naprogramovat aplikacie.

Čabinko
    Účastník

no podla mňa sa rozlíšenie najbližších par rokov nezmení. Myslím si že sa budú zlepšovať len vlastnosti toho dispeja.

Adrian91
    Účastník

Na 95% som istý že to nebude, ale prijal by som to: Dobíjanie iPhonu pomocou svetla. Normálne by sa nabíjal aj cez USB a toto by slúžilo k tomu, aby sa tak rýchlo nevybil.
    A čo očakávam? Možno tenší dizajn (o jeden milimeter), kvalitnejšiu prednú kameru (taká ako na zadnej strane iP4), dlhšia výdrž batérie, nepoškriabateľné sklo, lepší procesor. To je asi všetko

Io (:
    Účastník

Ak by sa ten dizajn menil som fakt zvedavy jak bude vyzerat :)

majokap
    Účastník

ale teraz vážne….šetrite si peniažky, síce prevratné zmeny a novinky v ňom nebudú, ale 80 % majiteľov IP4 ho určite bude chcieť mať :-)

Adrian91
    Účastník

Šetriť je jedna vec, ale ci bude tak skoro u nasich operatorov je otazne

Čabinko
    Účastník

keď tak nad tým premýšľam dúfam a myslím si, že tam bude aj vačšia pamať. aspoň 64gb.

JFK.
    Účastník

dúfam, že dizajn sa meniť bude
    -nový procesor
    -nový fotoaparát + 1080 HD natáčanie
    -lepšia anténa
    -nejaká (novinka)

RioM
    Účastník

Prepojenie s AppleTV a bude slúžiť ako ovládač AppleTV, z ktorej sa stane herná konzola. To sa bude týkať aj lacných iPodov.

megahafo
    Účastník

Podla mna nebude ziadny IP5. Bude Verizon CDMA verzia 4ky + biela 4ka. Ale rad sa necham prekvapit.

Frankie
    Moderátor

Mne by vôbec nevadilo ak by bol iPhone 5 až 2 roky po iPhone 4 a perióda by sa predĺžila na dva roky. Nečakám zásadné noviny, procesor a displej sa pravdepodobne nezmení, konštrukčne tiež neočakávam výrazné zmeny – maximálne tak oprava tých antén.

Osobne by ma potešili hardvérové ovládanie jasu (resp. možnosť prepínania ovládania hlasitosti na zmenu jasu) a kvalitnejší predný fotoaparát (ideálne s HDR).

Čabinko
    Účastník

no ja si myslim ze kebyze vychadzal iphone kazde dva roky tak by sa spomalil jeho pokrok a odozva od uzivatelov. sice mi netreba novy iphone kazdy rok, ale budem radsej ked to ostane tak ako to je :)

macblogger
    Účastník

o chvilu ? to nie…k nam sa dostal v septembri…su to 4 mesiace na nasom trhu s tym ze vela ludi s k nemu dostalo ovela neskor niekedy v oktobri (moj pripad) az v novembri…co znamena ze ked iphone pride kazdy rok novsi tak ostava este minimalne 8 mesiacov co su este 2/3 „funkcneho“ obdobia terajsieho modelu…myslim ze to „zanedlho“ by si mal zmenit na nieco objektivnejsie…btw to ze sa o nom hovori uz teraz neznamena ze uz teraz pride…

Účastník

iPhone „5“:

Rovnaky design, redesign anteny, Apple A5 chip (Cortex A9), vykonnejsie GPU, 1080p video, 32GB/64GB model, vyssia vydrz, dostupny aj v bielej farbe…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.