iPhone 5 a chyby, ktoré sa mi začali vyskytovať

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 a chyby, ktoré sa mi začali vyskytovať

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

Zdravím, chcel by som sa informovať..či nemá niekto podobné chyby na iPhone 5 z ORANGE

– telefón neukazuje pravdivú kapacitu baterky (niečo ako zamrznutý ukazovateľ baterky)
    po celej noci nabíjania mi ukazuje 19% … počas dňa to skočí na 72% a podobné hlúposti smerom dolu aj hore.

– v každej app v ktorej píšem na klávesnici mám oneskorenú odozvu každého cca.5-6 písmena.
    -pri napojení na nabíjačku alebo PC/MAC sa občas sám od seba reštartne

skúšal som už aj restore aj čistý restor, problémy pretrvávajú.

1) Tak sa chcem opýtať či sa Vám deje niečo podobné, alebo som sám
    2) Taktiež by ma zaujimal názor či počkať na nový FW alebo či ho rovno odniesť na reklamáciu?
    3) Ako si mám vydobiť aby som dostal počas reklamačnej doby náhradný iP od ORANGE?

Vďaka :)

MoRFi
    Účastník (Participant)

Mne sa to neprejavuje
    Cisty restore si skusal cez DFU? Ak nie skus, ked nepomoze reklamuj.
    Nahradny MT ti ponuknu ale zalezi to od toho co maju na sklade. Za nahradny kus preberas zodpovednost.

JFK.
    Účastník (Participant)

~S tou baterkou to mám aj ja (iP 5, 32, Orange)
    Napr. včera som mal 31%, vytiahol som ho z vrecka, chcel som niečo ukázať kamarátovi a možno po 10tich sekundách mi bliklo že „ostáva len 20% baterky“ …
    ~Občas sa mi aj vypne keď mu ostáva menej ako 10%
    //edit:
    neskáče mi ta baterka ale hore, padá len dole… ty popisuješ aj to že ti stúpa, to je zle… to by si asi mal reklamovať
    —-
    ostatné problémy sa zatial nevyskytli (klop, klop)
    —-
    reklamácia je nahovno, lebo pokial viem, tak ti nedajú iP ako náhradný telefón ale záleží to asi aj od úrovne paušálu, ktorý máš… ale tak ako náhradný telefón dostaneš jeden z tých…. no .. z tých za 1€ :(

ygy
    Účastník (Participant)

s baterkou mám problém aj ja

navyše mám problém aj so signálom. Telefonujem a zrazu hovor vypadne a nový už nejde uskutočniť z dvôvodu slabého signálu čo je nezmysel pretože sa nachádzam v strede mesta.

Potom mám problém s foťákom. Niekedy to lagne že odfotenie jednej fotky trvá aj 4 sekundy a následne sa daná fotografia ani neuloží….

skúšal som aj čistý restore ale po nejakej dobe sa dané problémy začnú vyskytovať opäť.

a mám aj jeden HW problém a to konkrétne že telefón „vŕzga“ akoby predné sklíčko 100% nedoliehalo na display v určitých častiach. Obzvlášť otravné to je keď telefonujem a pritlačím ucho silnejšie k telefónu.. ale spoznám to narpídkald aj keď píšem ale nejak intenzívnejšie manipulujem s telefónom…

Tento problém mám od kúpy a nevznikol mojím pričinením….

asi by som mal ísť dať telefón reklamovať ale to trvalo by to dlho a nemám na teké veci čas…. dám to reklamovať asi o rok keď už bude nový model a možno sa mi prišťastí a dostanem „upgrade“ :))

bawy
    Moderátor

ygy: na tvojom mieste by som šiel reklamovať :)

Ja som sa k tomu tiež nie a nie dokopať, no včera keď mi telefon už nechcel obnoviť zálohu a zakaždým sa reštartol tak som si povedal dosť…
    Obvolal som si všetky 4 predajne v KE (až v poslednej mali na mieste zapožičkový iPhone)
    Išiel som tam, spísali sme reklamáciu a dostal som zapožičkový iP4S čo mi úplne stačí. Síce sa na zápožičke píše že 1,5 na deň, ale dúfam že to je len sranda…odhadli že to bude trvať 8-9 dní v PPI.
    Ešte dodám že najbolestivejší prechod z i5 na iP4S sa týkal SIM …adapter nano->microsim som nezohnal takže som si musel nechať na mieste vydať novú SIM za poplatok 10€.

Toľko v včerajšej reklamácií.

polymorf
    Účastník (Participant)

ahoj
    mam ipod touch 4g. nedavno jsem na nem hral hru, uprostred ni se mi to seklo, nejdriv prisla bila obrazovka, potom cerna a potom se uz nedal zapnout. kdyz jsem ho pripojil k itunes, napsalo mi to ze se musi obnovit a ze je v rezimu zotaveni. nasel jsem si na strankach applu jak ho zotavit, ale kdyz jsem dal obnovit a aktualizovat, tak se mi na displeji objevilo logo applu, pod tim klasicka lista kde se melo nacitat obnoveni. ta se ani po trech hodinach nehnula, tak jsem to odpojil. dneska jsem to zkusil znova a ukazalo se ze je to vybity. dal jsem to nabit a kdyz se to nabylo, tak mi to ukazalo az to pripojim k itunes (klasickej obrazek kabelu a loga itunes). Pripojil jsem to, ale kdyz jsem dal obnovit, objevila se chyba 2009. Zkusil jsem to znovu a tentokrat to byla chyba 21. diky za kazdou radu, hodne bych to potreboval zprovoznit.

anjelik
    Účastník (Participant)

dobry vecer, pred par minutami sa mi necakane vypol iphone 5 a neda sa zapnut…nebol vybity a ani nespadol…som nemilo prekvapena….viete poradit pls

Benne
    Účastník (Participant)

Anjelik skusil by som ako prve hard reset, teda stlacit naraz a drzat home button a lock button az kym sa nezobrazi jablcko. Ak nepomoze, skusil by som cez USB kabel napojit telefon na comp. prva vec by ale mala pomoct ;) daj vediet ako to dopadlo.

majdy
    Účastník (Participant)

Alebo ho pripojiť k nabíjačke.

Anonymný
    Neaktívny

bawy, mohol si napisat, adapter mam doma, pozical by som..

tiberius
    Účastník (Participant)

Zdravím. vie mi niekto povedat, pradit ohladom kupi i phone abebo i padu z ameriky? ci su nejak blokovane?
    pripadne ci sa to da odblokovat?

Verdunkel
    Účastník (Participant)

Ygy s tým vŕzganím to mám tiež,hlavne pri stlačení v strede displaya,mne to začalo robiť až po čase a mám pocit že sa to časom stupňuje,poviem úprimne že ma to vytáča lebo ho nosím v kryte s bumperom a nepadol mi ani raz….

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.