iPhone 4s odblokovanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4s odblokovanie

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81878
    baio
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň, snažil som sa hľadať nejakú tému ktorá už bola vytvorená, ale nič pomocné sa mi nepodarilo nájsť. Mám iPhone 4s, ktorý som dostal, ale ja študujem v česku a česká sim (vodafone) na nom nefunguje, telefón je zamknutý ale neviem ani na ktorého operátora, aké mám možnosti ?

    #289193
    tuco_tt
    Účastník (Participant)

    Predať mi ho :)
    Operatora by si mal zistiť v základných informáciach telefonu predpokladám že je blokovaný zo slovenska tak je to blokované na telekom. Dá sa to odblokovať cez gevey už sú aj na iOS5 pokia viem ale je to také.
    Keby si ho mal záujem teda predať
    Martintauber1@gmail.com

    #289198
    baio
    Účastník (Participant)

    Predať určite nie, ja len hladám spôsob ako ho aktivovať a potom by som si počkal na jailbreak alebo kúpil gavay. ale momentálne si ho nemam ani ako aktivovať keď nemám simku z T-mobilu.

    #289200
    raul
    Moderátor

    Treba si zisiti povod telefonu – odkial bol, ci kupovany za plnu sumu, alebo na pausal, atd.. Az potom sa da daco vymysliet…

    #289227
    baio
    Účastník (Participant)

    to je pravda, ale je nejaký spôsob ako to zistiť ? Ešte ho nemám aktivovaný, mám možnosť si ho ale aktivovať, pretože niektorý kamaráti používajú gevey sim na ich iPhone tak teoreticky po vložení ich sim karty by sa dal môj iPhone aktivovať a neskôr aj zistiť operátor, alebo nie ? Dá sa operátor zistiť niekde priamo v iOS? na škatuli nič nieje ale manuály sú písane v SK/CZ …. neviem ako to zistiť…

    #289228
    miskosvk
    Účastník (Participant)

    Neviem, ci Ti to pomoze, ale ja mam v Settings>General>About, v polozke Carrier T-Mobile SK 11.0..mozno to tam uvidis

    #289230
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Pokud jsi ho kupoval na inzerat z druhe ruky a je to TM, tak je beztak brany na pausal a tim padem locknuty na 2 roky. Driv nez puvodnimu kupujicimu uplyne vazanost, ti ho neodemknou. Mozna s nejakym brutalnim poplatkem, ale to by se ti neoplatilo.

    Gevey a 4s zatim bohuzel pokud vim.

    Suma sumarum, prodat, koupit unlocknuty, jinak mas pomerne drahy ipod ;)

    #289264
    baio
    Účastník (Participant)

    ale problém je, že možno bol braný z ameriky a človek s ním ani pomocou gevey sim nepohne, pretože ešte nieje ani aktivovaný a nato, aby sa dal iphone či už cez wifi alebo cez itunes aktivovať tak potrebujem platnú SIM u operátora u ktorého bol kúpený, takže neviem ako mám teraz postupovať.

    #289266
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Na vsechno sis odpovedel sam ;) Pokud neni aktivovany a nemas sim od puvodniho operatora, na ktereho je locknuty, mas problem. Telefon nemas jak aktivovat. Ale je to uplne fuk, protoze i kdyby jsi aktivoval, neni ho jak unlocknout.

    #289267
    baio
    Účastník (Participant)

    tak nieje to až tak fuk, lebo keby som ho aktivoval môžem ho používať aspoň ako ipod/foťak napríklad alebo môžem počkať a neskôr použiť gevay sim. to je asi len otázka času, kedy bude aj táto možnosť, alebo sa mýlim ?

    #289269
    odklizec
    Účastník (Participant)

    No ta moznost je tu vzdycky, ale moc bych na to nespolehal. Uplne stejne lide cekaji uz od prvniho iphone na bezproblemovy SW unlock, ktery jaksi porad neprichazi? Bud musis delat silene harakiri, cehoz nasledkeme jsou podelane wifi, GPS, nefunkcni mobily, pripadne se bojis kazdeho iOS updatu.

    Nicmene, zpet k tvemu problemu, bez originalni karty nic neudelas. Zkus si koupit nejakou na ebay. To ale musis vedet operatora, na ktereho je to locknute ;) Se zeptej toho kdo ti ho dal/prodal?

    #289274
    baio
    Účastník (Participant)

    no mne ho dala mama a vybavila ho od šéfo ktorý povedal, že ho má z ameriky, ale mne sa to nezdá lebo v škatuly sú všetký návody v jazyku CZ/SK

    #289281
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Ludia, a nestacilo by skusit stiahnut aktivovany custom fw? Neskusal som to este na 4s, ci je to pri aktualnych verziaz mozne, ale ved takto to robi kopec ludi co nema orig. sim. Navodov je na nete kopec, resp. skus najst poblizku nejakeho manika co ti to urobi. Ak to este nie je mozne tak sa ospravedlnujem za zavadzaciu spravu.

    EDIT: ak je tam sk/cz navod, skus od niekoho zohnat micro sim z telekomu, ak nepojde tak skus sa inforomovat o tom co som pisal.

    #289289
    baio
    Účastník (Participant)

    ďakujem MoRFi, nad touto možnostou som ani nerozmýšlal, ale neviem či sa to vlastne dá, keď ani nieje aktivovaný. vieš čo myslím.

    #289334
    baio
    Účastník (Participant)

    Dobre, takže malý update. zistil som že je tento telefón z T-mobilu už som si ho aj aktivoval.

    #289338
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    No, uz len pockat na nejake odblokovanie :D

    #289344
    krbec66
    Účastník (Participant)
    #289346
    baio
    Účastník (Participant)

    ale ja mám iPhone 4s a inak mám známeho, ktorý má známeho v T-mobile, ktorý povedal, že by možno bolo možné mi ho dať odblokovať. V tom prípade by to bolo najlepšie. Bol by som jeden zo šťastných :D

    #289357
    howoarang
    Účastník (Participant)

    No pokial je 4S brany z t-comu na pausal, tak ti ho teraz ani znamy ani znamy znameho neodblokuje. Jedine po 2 rokoch – cize po uplynuti viazanosti. Je to jedna zo zasad telecomu a odblokovanie nerobi telekom ale priamo v Apple :)

    #289359
    baio
    Účastník (Participant)

    Povedal, že je schopný ho odblokovať, možno bol braný bez viazanosti, je možné že ho dostal prednostne lebo je verný zákazník, alebo neviem.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.