iPhone 4S nejde Wifi po update 6.0.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4S nejde Wifi po update 6.0.1

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    q0s
    Účastník

Pokiaľ som mal iOS 6.0, všetko išlo, ale po update mi nechce ísť WiFi. Spravil som aj restore a nepomohlo. Pripojí sa, ale napíše, že Safari nemôže otvoriť stránku, pretože nie som pripojený na internet. Má niekto rovnaký problém?

q0s
    Účastník

Ked som zmenil HTTP proxy z vypnute na auto, islo to chvilu, ale nejde zase..Stale to vypadava..Takze je to asi chyba iOS 6.0.1 :-/

MoRFi
    Účastník

A co to robi ked sa pripojis na inu wifi? To iste?

q0s
    Účastník

No, skúsil som na druhom telefóne vytvoriť wifi hotspot a išiel ok. Inú wifi skúsim ešte dnes

bloko
    Účastník

urcite to nie je chyba ios 6.0.1

q0s
    Účastník

A preco mi to vzdy predtym islo? Len teraz po update to blbne? Teraz napriklad ide,ale stale to vypadava..

odklizec
    Účastník

Reset network settings jsi zkousel? Predpokladam, ze jsi udelal restore ze zalohy, coz je bohuzel naprd, protoze pokud bylo v zaloze ulozene nejake zle nastaveni, restorem si ho vzdy nahrajes zpet. Zkus udelat Reset Network Settings, coz smaze vsechn asitova nastaveni (dat jako takovych se nedotkne).

q0s
    Účastník

Nie,spravil som úplný reset v iPhone. Myslím na tovarenske nastavenia. Ani to nepomohlo. Každopádne,teraz to ide,píšem z iPhonu. Ale uvidíme na ako dlho:P

odklizec
    Účastník

Fakt je, ze i ja mam na 4s po update na 6.0.1 pomerne casto problemy s wifi, ktera vypadava a nedari se pripojit. A to jsem doted problemy tohoto typu nemel a frcim na apple time capsule, ktera az doted byla maximalne spolehliva. Na to, ze 6.0.1 mel zvysit stabilitu wifi, je to teda hodne mizerne.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.