Iphone 4s baterka

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #87312
    CHoBoT
    Účastník (Participant)

    Cauko
    Potreboval by som poradit ake nastavenia mam na iphone zmenit aby sa mi tak rychlo nevybijal

    Dik

    #318843
    mynick
    Účastník (Participant)

    to je tazko povedat, vypni vsetko co nepotrebujes /napr. push notifikacie/, stiahni jas = nepotrebujes mat z IP lampas a pod

    #318847
    CHoBoT
    Účastník (Participant)

    Ano dobre ale potreboval by som poradit co vsetko ako napriklad som si vypol automaticke obnovovanie mailu Vypinam 3G ale potrebujem vediet presne co si mam vypnut.

    #318849
    lordsoft
    Účastník (Participant)

    Hlavne si vypni automaticke zistovanie casoveho pasma: Settings>Location Services>System Services>Setting Time zone. Toto zerie extremne bateriu.

    #318855
    peto7532159
    Účastník (Participant)

    povypínaj BT, Wi-Fi, 3G, lokalizačné služby, daj si čo najnižši jas, killni apps v multitaskingu, na noc dávaj Režim lietadlo, etc.

    #318857
    odklizec
    Účastník (Participant)

    No hlavne si ujasni, jestli se ti opravdu vybiji vic nez je normalni a nebo je tvoje vybijeni v normalu danem 4s HW. Pokud telefon pouzivas beznym zpusobem, neco malo pres jeden den je maximum. V cislech spotreby: usage cca 7-8 hodin, standby 18-24hodin, za predpokladu, ze ho mas v noci aspon 6-7 hodin v airplane mode. Pokud ne, tak standby cas bude jeste o kus mensi. Pokud paris hry, fotis, pouzivas navigaci, za par hodin je po nem, at delas co delas.

    #318858
    dubak
    Účastník (Participant)

    lokalizacne sluzby robia dost vela, tak si ked uz vypni hlavne tie…mozes toho povypinat vela a tym predlzit vydrz baterke, ale potom sa sam seba spytaj ci je ti treba smartphone a nie radsej obycajnu staru nokiu, ktora nema vela funkcii, ale za to vydrzi dost dlho

    #318861
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Jinak dubak ma pravdu. Pokud povypinas skoro vsechno, co dela smartphone smartphonem, tak jsou to vyhozene penize. Ja jsem ze zacatku taky spekuloval co povypinat, aby se prodlouzila vydrz, ale naklonec jsem rezignoval. Akorat jsem vypnul lolalizacni sluzby u apps, u kterych jsem usoudil, ze lokalizace mne fakt netrapi. A pak v systemovych lokal. servisech jsem nechal jen cell network search. Ostatni vsechno off. Jinak BT nevypinam, protoze mne nebavilo po prichodu do auta ho rucne zapinat a pak zase vypinat. Pokud jsem mimo auto, ktere jako jedine mam sparovane, BT nezere prakticky nic. 3g do edge taky neprepinam, nema to az takovy pozitivni/zasadni vliv, jak tomu lidi chteji verit. Co ma urcite pozitivni vliv, cas od casu (nejlip jednou denne) povypinat vsechny apps na pozadi. Nektere totiz zerou baterku, jako by ani nebyly v background modu.

    #318874
    CHoBoT
    Účastník (Participant)

    No lokalizacne sluzby mam uplne vypnute a jas mam skoro na Polovici a BT mam tiez vypnuty .len aj tak Sa mi zda ze to strasne zere baterku:) inak vsetko ostatne na IP pouzivam takze stara nokia by mi Moc nestacila

    Ale tak dik za rady .

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.