Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4 – zistenie navštevovaných stránok
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi od
poper.
-
AutorPríspevky
-
14. marca 2011 o 16:02 #76067
habik11ÚčastníkAhojte, potrebujem pomôcť. Ešte tento piatok mi na stránke orange v sekcii spotreba ukazovalo že mám cca 780MB stiahnutých dát cez ich mobilnú sieť. Dnes ráno mi od nich prišla SMS že mám faktúru 95 euro. Keď som to prepočítal tak mi vyšlo že by som musel stiahnuť cca 5GB dát čo je nereálne, pretože som bol celý víkend doma na wifi. Ani si neviem predstaviť ako by to žralo baterku keby to iPhone mal sťahovať. Bol som v orange ale tam som si len aktivoval výpis. Napadlo mi či by sa nedali nejako vytiahnuť z iPhone informácie o tom aké stránky som navštevoval alebo ak máte nejaký iný nápad tak sem s ním. Budem vďačný za každú radu. Mám iPhone 4, 16GB, iOS 4.3(8F190). Ešte som pozeral do štatistiky čo robí iPhone a tam mám prijatých 3GB a odoslaných 296MB lenže restore som robil naposledy asi v novembri.
14. marca 2011 o 17:25 #255460
murriikÚčastníkAhoj, tak navštívené stránky máš v histórií Safari, no len posledných pár dní, staršie sa mažú automaticky. Pomohlo by, keby si uviedol aký veľký je tvoj dátový balíček – pretože si na to (asi) zabudol. Ak ho nemáš, tak sa tej cene nečudujem, pretože u všetkých operátorov je cena za internet trochu .. povedzme prestrelená a potom ani takáto faktúra nie je nič zvláštne.
Štatistiky v mobiloch nie sú úplne presné, no určite nie sú nepresné až tak, aby si nevedel koľko ešte môžeš surfovať.
Viac informácií – jednoduchšia pomoc, tak ich doplň :)14. marca 2011 o 18:10 #255469eFkoOo
Účastníkto kludne nemusi byt 5gb…ja som (3 roky dozadu) v chorvatsku s Orange 3g internetom stiahol 300mb za dva tyzdne (firemne maily, grafika, prezentacie) a kedze v Orange mi zle zauctovali roaming (namiesto klasickeho som mal mat ten zvyhodneny-klasicky je 0mb dat a 50sk za 1MB, zvyhodneny mal 10mb a 10sk za 1mb alebo tak nejako) a nestihal som sa cudovat ked mi dosla faktura na 14000sk :/ nastastie uznali chybu v orange a platil som len mizive dorovnanie oproti povodne vyfakturovanym 14000sk
14. marca 2011 o 18:43 #255478
howoarangÚčastníkdata to iphonu ale aj do ostatnych mobilov netecu len cez safari navstevovanim stranok. takze sa kludne moze stat, ze si mal pustene aj ine aplikacie vyuzivajuce Datove pripojenie. Napr. mapy. Ja som mal podobny problem u T-mobilu s 3G pripojenim, nastastie som tam mal predplatenu kartu… nejakych 5-10 minut som pozeral mapy a skusal GPS polohu a vysledok = 15 Eur mi to zozralo. neni to 95 ale aj tak je to vela za tych necelych 10 min.
15. marca 2011 o 7:27 #255554
habik11ÚčastníkNo tak mám predplatený balíček orange world 1000 čo znamená 1GB dát. Tento paušál už mám minimálne pol roka a vždy som s tým v pohode vyšiel. A tých cca 5GB čo som uviedol je prepočet z toho koľko uvádza Orange za každé prekročené MB na limit mínus samozrejme to čo som pretelefonoval.
16. marca 2011 o 14:13 #255759poper
Účastník1GB to nieje. 1GB je 1024mb
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.