iphone 4 (white)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    max7323
    Účastník

Ma niekto skusenosti s extremnym vybijanim baterie ? Nie su zapnute datove prenosy / wifi / bt a na pozadi nebezi ziadna aplikacia (gps, …) co by vybijala bateriu len klasika telefon, sms, ipod.
    Odpojim mesacny telefon z nabijacky a za 3 hodiny je 50% .

dudl
    Účastník

aky OS ?
    urob upgrade alebo restore ak problem pretrvava aj po cistej instalacii tak reklamacka

max7323
    Účastník

4.3.1.
    neni tam dokopy nic nainstalovne. je sice jb ( jaaaaj to si vypocujem) ale ja mam rovnaky os aj jb ale cierny a 32gb a ide bez problemov. Myslis ze preinstalacia by pomohla ?

nemosoft
    Účastník

Treba skusit cistu instalaciu iOS a nedavat obnovovat z Backup zalohy… Malo by to na 99% pomoct, podla mojich skusenosti…

max7323
    Účastník

a co to moze byt za issue ? pre mna nepochoipitelne …mal som vela iphonov ale ani jeden mi takto nezblbol ( manzelke)

odklizec
    Účastník

No tak tenhle zblbol ;) Mas ho JB? Mas! Je to nestandartni zasah do telefonu? Je! Zkousel jsi JB odstranit? Ne! Kdo je tu jelito? ….

sorry, mam dneska naladu pod psa :)

max7323
    Účastník

mam 2 dalsie rovnako robene jb ( tym istym ) + ipod toch pre synatora 4 gen a su omnoho dlsieho presne tak isto spravene a nevykazuju takyto vykyv baterky. Zrovna len tento novy . :-( .

ericek.111
    Účastník

daj si tam 4.3.3 a jb cez http://jailbreakme.com

odklizec
    Účastník

Vis urcite, ze maji vsechny pristroje stejny FW/BB? To nemluvim o HW! Staci mala odlisnost v necem a mas o srandu postarane. JB je zkratka nepodporovany zasah do systemu. Novy iP4 muze byt lehce HW odlisny od pristroju ktere mas a JB pro nej muze znamenat problem. Neni nic divneho, ze se HW pristroje lehce meni i v prubehu prodeje stavajici verze. Viz napriklad zmeneny display driver u iPad2. Restorni telefon a sleduj co se stane. Baterka stale nedrzi? Reklamuj. Baterka drzi? JB neni pro tvuj iP4.

BTW, proc presne potrebujes JB? Ja jsem zatim neprisel na to, k cemu by mi to bylo? Mozna driv, kdyz jeste iOS nebyl tam kde je, ale dnes? Mozna jedina vec, SBSettings, pro rychlejsi pristup k nekterym nastavenim. Ale i bez toho dokazu zit. Jinak opravdu nevidim duvod, proc si nekdo dela JB a riskuje problemy? Nemluve o tom, ze pri kazdem novem releasu iOS musis cekat, nez nekdo najde novou diru a strachovat se, ze JB zase neco podela?

max7323
    Účastník

presne si trafil po hlavicke …sb settings…hlavne a nejake malickosti ako pre ipad momentalne facebook plna verzia nie ten shit pre iphone

max7323
    Účastník

asi vadny kus. uz tam je 4.3.5. zatial bez jb a robi to iste

JFK.
    Účastník

JB má vela ludí kvoli Install0usu, to je predsa jasné :-))

MoRFi
    Účastník

pokial mas zaruku, posli ho do servisu, tam ti pri urcitej zatazi odmeraju pokles baterie za istu dobu, a ak sa ukaze ze sa rychlo vybija, poriesia ti to bez akychkolvek problemov k tvojej spokojnosti, samozrejme ked nahodou nebol telefon zateceny alebo inak mechanicky poskodeny.

max7323
    Účastník

uzz je v t-mobile , dokonca dali aj iPhone 4 ako nahradny

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.