iPhone 4 vymena digitizera

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 vymena digitizera

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    dunaj6
    Účastník (Participant)

Zdravim, idem menit digitizer na iPhone 4, opravujem 3Gcka a 3GSka takze co sa zrucnosti tyka, to nie je ziadny problem :) ide o to ze som cital vela nazorov ze sa neda vymenit iba zvlast sklo, ze to ide jedine spolu s LCD, a teraz otazka znie, da sa vymenit aj samostatny digitizer alebo treba sklo spolu s LCD?

rad by som nejaky nazor niekoho kto to mal rozobrate a presvedcil sa o tom realne ci sa to da alebo neda, to co ste si precitalli na forach som si precital aj ja :)

vopred vdaka za info :)

Io (:
    Účastník (Participant)

iphone 4 ma len LCD spolu stym digitizerom , su nejake inzeraty kde ich predava samostatne ale potom ide pod to prach

Ale odlepit to nejde.

dunaj6
    Účastník (Participant)

asi sme sa nepochopili :D ja mam iphone 4 a novy digitizer (sklo) a potrebujem LCD z iphonu a nove sklo dat do jedneho iphonu :D co sa tyka odlepenia stareho LCD z prasknuteho digitizeru, to mi nerobi problem, ide skorej o to nalepenie na novy digitizer :)

Io (:
    Účastník (Participant)

Hovorim ze to odlepit nejde , teda mozno by to silnejsie slo ale mozes tym puknut lcd ale za pokus to stoji pretoze stym inak nic nemas co urobit

a mozes to potom dat dokopy , len hovorim ze moze ti tam ist prach ale to sa lahko vycisit :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.